Timp total 2 ore
Ingrediente
- Pentru blatul de cacao:
- 4 oua,
- 4 linguri cu zahar,
- jumatate de pliculet de praf de copt,
- 6 linguri cu lapte,
- 3 linguri cu cacao,
- 3 linguri cu varf de faina,
- putina esenta de vanilie
- Pentru truffle creme:
- 200 g unt sau margarina la temperatura camerei,
- 2 linguri cu zahar pudra,
- 3 oua,
- 3 linguri cu zahar,
- 150 gr visine din visinata sau din compot,
- 50 grame stafide inmuiate in esenta de rom,
- 150 gr miez de nuca macinat,
- 100 grame ciocolata razuita,
- 50 gr cacao,
- 150 gr frisca batuta
- Mousse de cafea:
- 3 oua,
- 100 g zahar,
- 250 ml lapte,
- 50 ml cafea concentrata,
- 10 gr gelatina,
- o mana de paiete de cioco alba,
- 200 ml frisca,
- 25 ml lichior de cafea