Timp total 2 ore

Ingrediente

  • Pentru blatul de cacao:
  • 4 oua,
  • 4 linguri cu zahar,
  • jumatate de pliculet de praf de copt,
  • 6 linguri cu lapte,
  • 3 linguri cu cacao,
  • 3 linguri cu varf de faina,
  • putina esenta de vanilie
  • Pentru truffle creme:
  • 200 g unt sau margarina la temperatura camerei,
  • 2 linguri cu zahar pudra,
  • 3 oua,
  • 3 linguri cu zahar,
  • 150 gr visine din visinata sau din compot,
  • 50 grame stafide inmuiate in esenta de rom,
  • 150 gr miez de nuca macinat,
  • 100 grame ciocolata razuita,
  • 50 gr cacao,
  • 150 gr frisca batuta
  • Mousse de cafea:
  • 3 oua,
  • 100 g zahar,
  • 250 ml lapte,
  • 50 ml cafea concentrata,
  • 10 gr gelatina,
  • o mana de paiete de cioco alba,
  • 200 ml frisca,
  • 25 ml lichior de cafea