Jeleuri cu vodka

Jeleuri cu vodka retete: cum gatesti jeleuri cu vodka si cele mai gustoase retete de rulada cu mere cu foietaj, conopida cu cascaval, mazare cu afumatura, rulada cu frisca, tochitura cu organe, minciunele cu untura, chec cu inimioare, paine cu masline, tocanita cu chiftele, retete cu salau.

Trandafirata

petale de trandafirizaharalcool dublu rafinat, vodka

Tort ciocolata si mascarpone

Pentru Blat: 4 oua150 g zahar1 lingurita praf de copt2 linguri cacao150g faina Pentru crema de ciocolata:200 ml frisca200 g ciocolata amaruie de portocale Pentru crema mascarpone:400 ml frisca1 cutie crema mascarpone100g zahar pudra1/2 cutie jeleuri de portocale in ciocolata½ plic gelatina.Decor: 200ml frisca1/2 cutie jeleuri de portocale in ciocolata

Lichior din visine

1kg. vsine 0.5kg.zahar 3-4 cuisoare 1 pachet vanilina 1 betisor de scortisoara 2-3 frunze de visina 750ml. vodka ori wiski

Jeleu Cu Vodka Si Fructe

Vrei sa-ti impresionezi invitatii? Incearca acest jeleu, doar pentru adulti.

Fursecuri cu alune

200 g unt 100 g zahar 1 lingura coniac sau vodka coaja de lamaie 200 g faina 100 g alune macinate un plic zahar vanilat ciocolata si bomboane pentru ornat

Zmeurată / lichior de zmeură - rețeta tradițională

Descoperă rețeta tradițională de zmeurată, un lichior de zmeură plin de arome. Învață cum să prepari acest lichior dulce și fructat acasă!

Jeleuri de fructe

Avem nevoie de: -suc de mere(100 ml) - suc de gutui(100ml) -50 ml suc de sfecla rosie pt. culoare -zahar (cca 500 gr) -zeama de la 2-3 lamai -3 gelatine (plicuri)

Tort cu crema de lamaie

-8 oua-240 g zahar-240 gr faina-un praf de sareCrema umplutura :-4 galbenusuri-140 g zahar-250 g unt-o lamaie mare-o portocala-1 plic zahar vanilatFrisca pentru decor:-500 gr smantana pentru gatit-100 g zahar pudra-2 pliculete zahar vanilat-jeleuri ,bomboane pentru decor,topping

Diplomat cu mere

Pentru blat: * 60 gr faina * 60 gr zahar * 6 gr scortisoara * 2 oua * 2 lingurite coaja rasa de lamaie * o lingurita ulei * 1 praf de copt Pentru mere: * 100 g suc de mere * 20 ml suc de lamaie * 2 linguri de zahar pudraPentru crema: * 60 gr zahar * 160 ml lapte * 3 galbenusuri * 1 plic gelatina * 150 gr frisca * o lingura zahar pudra * esenta de vanilie * 2 mere Pentru decor: * frisca * bombonele de ciocolata * jeleuri