Jeleuri cu vodka

Jeleuri cu vodka retete: cum gatesti jeleuri cu vodka si cele mai gustoase retete de rulada cu mere cu foietaj, conopida cu cascaval, mazare cu afumatura, rulada cu frisca, tochitura cu organe, minciunele cu untura, chec cu inimioare, paine cu masline, tocanita cu chiftele, retete cu salau.

Trandafirata

petale de trandafirizaharalcool dublu rafinat, vodka

Tort ciocolata si mascarpone

Pentru Blat: 4 oua150 g zahar1 lingurita praf de copt2 linguri cacao150g faina Pentru crema de ciocolata:200 ml frisca200 g ciocolata amaruie de portocale Pentru crema mascarpone:400 ml frisca1 cutie crema mascarpone100g zahar pudra1/2 cutie jeleuri de portocale in ciocolata½ plic gelatina.Decor: 200ml frisca1/2 cutie jeleuri de portocale in ciocolata

Lichior din visine

1kg. vsine 0.5kg.zahar 3-4 cuisoare 1 pachet vanilina 1 betisor de scortisoara 2-3 frunze de visina 750ml. vodka ori wiski

Limoncello Martini

-1.5 ounce vodka =37.5 ml -0.5 ounces Limoncello= 12.5 ml

Jeleu Cu Vodka Si Fructe

Vrei sa-ti impresionezi invitatii? Incearca acest jeleu, doar pentru adulti.

Lichior de casa Sheridan

2 lingurite de cafea 2 pahare vodka ori wiski 4 galbenusuri de oua jumatate pahar de zahar 1 pachet zahar vanilat

Fructul pasiunii

o50 ml vodka o30 ml sirop de fructul pasiunii ocuburi de gheata Pentru decor: olamiae ozahar omiere oun pai

Fursecuri cu alune

200 g unt 100 g zahar 1 lingura coniac sau vodka coaja de lamaie 200 g faina 100 g alune macinate un plic zahar vanilat ciocolata si bomboane pentru ornat

Egg nog - lichior de oua

4 oua;1 lingurita rasa nucsoara (asta e traditionala, dar puteti pune si/sau vanilie);80 gr zahar;200 ml frisca;300 ml lapte;100 ml burbon (wiskey sau vodka);

Sangria de vin spumant

*gheat~a *baton de scortisoar~a *sprite sau 7up *vin spumant alb sau ros'e *brandy *vodka neagr~a *martini *lichior de groselhas *menta proasp~at~a *fructe de p~adure (afine groselhas,mure zmeur~a...)

Albinute

200 g margarinaunt100 g zahar50 g miere1 ouvanilie2 cani faina80 g faina de porumb1 lingurita praf de coptjumatate lingurita de sarejeleuri fructe

Puisori si iepurasi de Paste

o500 gr lapte praf o200 gr zahar pudra o100 gr nuca de cocos o200 gr unt la temperatura camerei o1 lingura mare smantana ocolorant alimentar galben odiferite bombonele jeleuri etc.

Jeleuri de fructe

Avem nevoie de: -suc de mere(100 ml) - suc de gutui(100ml) -50 ml suc de sfecla rosie pt. culoare -zahar (cca 500 gr) -zeama de la 2-3 lamai -3 gelatine (plicuri)

Prajitura Patty

Pentru blat: 6 oua 200 g zahar 3 linguri de ulei 1 lingura esenta de vanilie 200 g faiana colorant Wilton rosu Pentru crema: 500 g lapte 100 g zahar 50 g amidon Gustin 5 galbenusuri esenta de lamaie Pentru decor: jeleuri visine ciocolata

Halloween Cupcakes

100 gr unt 100 gr zahar semintele de la 1 pastaie de vanilie 2 oua 100 ml lichior de capsuni 200 gr faina 1 lingurita praf de copt 2 lingurite scortisoara macinata un praf de sare ciocolata topita bomboane jeleuri etc. pentru d'ecor

Tort cu crema de lamaie

-8 oua-240 g zahar-240 gr faina-un praf de sareCrema umplutura :-4 galbenusuri-140 g zahar-250 g unt-o lamaie mare-o portocala-1 plic zahar vanilatFrisca pentru decor:-500 gr smantana pentru gatit-100 g zahar pudra-2 pliculete zahar vanilat-jeleuri ,bomboane pentru decor,topping

Jelly&Chocolate Cookies

200 gr unt 100 gr zahar 20 gr zahar vanilat bourbon 1 ou 100 ml Caribbean Twist Pina Colada 400 gr faina 1/4 lingurita praf de copt 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu 1 lingura scortisoara macinata 100 gr jeleuri 100 gr ciocolata cu lapte 100 gr ciocolata amaruie 100 gr ciocolata alba

Tort Hansel si Gretel

Blat: 300 g biscuiti fragezi 100 g unt topit o esenta de rom o lingura de cacao. Crema: 400 g smantana, 150 g zahar pudra, esenta, un plic de geletina, cateva jeleuri de fructe Ornare: cateva rulouri de napolitane umplute cu ciocolata 6-7 mere potrivit de mari 250 ml vin alb dulce un baton de scortisoara 100 g zahar 100 ml sirop natural de capsune un plic de jeleu transparent

Tort Om de zapada

800g biscuiti (sau prajituri uscate napolitane biscuiti cu crema) 200ml apa 300g zahar 100g margarina 4 linguri cacao 1 esenta de rom Pentru crema: 200g unt moale 200g zahar praf 150-200g fulgi de nuca de cocos Pentru ornat: 2 cutii de frisca (de 200 sau 250ml) 4 pliculete de zahar praf 50gmartipan sau jeleuri pentru ornat coloranti alimentari rosu si albastru/verde (facultativ Nutella)

Figurine speciale de Paste

100 gr zahar 3 galbenusuri de ou 150 gr unt 250 gr faina 50 gr nuci macinate coaja rasa de la o lamaie 1 lingura de rom 1 varf cutit de sare 3-4 pliculete zahar vanilat Ingrediente decor: o punga nuca de cocos verde bomboane colorate cateva jeleuri o punga nuca de cocos alb un pachet frisca 150 ml lapte pentru frisca un pliculet intaritor frisca cativa covrigei pentru mustati o lingurita cacao

Fursecuri- Soare arzator

100 g unt moale, 100 g zahar, 1 ou, 2oo g faina, o lgt sare, ½ lamaie-coaja rasa, 1 lingurita sirop de lamaie inghetat, 1 royal icing lemonade, 1 ou batut, sticks-uri subtiri-pretzel, colorant pasta-galben, jeleuri de fructe si fasii negre din jeleu Royal icing lemonade: 150 g zahar pudra cernut, 3 lg meringue powder, 6 linguri sirop lamaie Cookie glaze: 4oo g zahar pudra, 4-6 linguri lapte

Diplomat cu mere

Pentru blat: * 60 gr faina * 60 gr zahar * 6 gr scortisoara * 2 oua * 2 lingurite coaja rasa de lamaie * o lingurita ulei * 1 praf de copt Pentru mere: * 100 g suc de mere * 20 ml suc de lamaie * 2 linguri de zahar pudraPentru crema: * 60 gr zahar * 160 ml lapte * 3 galbenusuri * 1 plic gelatina * 150 gr frisca * o lingura zahar pudra * esenta de vanilie * 2 mere Pentru decor: * frisca * bombonele de ciocolata * jeleuri

Tort vitraliu

Cremele au fost turnate in forma, in ordinea ce urmeaza, iar la sfarsit am pus blatul.1)Mousse de lamaie:1 ou; 2 linguri de zahar; 2 linguri amidon; 175 ml lapte; coaja de la o lamaie (eu am folosit putina esenta); 4 gr gelatina inmuiata in sucul de la 1 lamaie mare ( eu am folosit gelatina praf Dr. Oetker); 225 ml frisca lichida; 2)Vitraliu de jeleuPentru jeleuri:0,5 pachet praf jeleu cu aroma de caise; 0,5 pachet praf jeleu cu aroma de struguri; 0,5 pachet praf jeleu cu aroma de capsune; Intre timp am preparat pana cotta cu nuca de cocos. 70 ml frisca lichida90 ml lapte30 gr zahar80 gr fulgi de nuca de cocos4 gr gelatina puse la umflat cu o lingura de apa.3) Pireul de zmeura:3 gr de gelatina; jumatate de lamaie; 200 gr zmeura; 2 linguri de zahar; apa;4)Blatul de zmeura: 2 oua; 0,5 lingurita praf de copt; 75 gr zahar; 1 lingura apa; 1 plic budinca de zmeura (Dr. Oetker).