Produse de panificație și patiserie

Fursecuri cu fulgi de ovăz și stafide

Aceste fursecuri sunt pline de fulgi de ovăz și stafide, pentru o gustare sănătoasă, între mese. Merg perfect si înmuiate în lapte.

Fursecuri cu fulgi de ovăz, banane și ciocolată

Fursecuri cu fulgi de ovăz, banane și ciocolată. Descoperă modul simplu de a prepara aceste fursecuri, perfecte pentru micul dejun sau pentru o gustare dulce.

Plăcintă cu mere și nucă - de post

O plăcintă cu mere și nucă, proaspăt scoasă din cuptor, este un desert delicios, fie că țineți post sau nu. Combinația de nucă și măr, aluatul crocant, toate rumenite în cuptor, fac din acest desert unul perfect atât pentru o după-amiază cu familia, cât și o ocazie în care aveți musafiri.

Cozonac cu lămâie și stafide - rețeta croată de Pinca

Această rețetă croată de cozonac cu lămâie și stafide este exact ce ai nevoie pentru a-ți încânta papilele gustative și pentru a aduce o notă de prospețime în tradiționalul cozonac de Paște.

Cozonac rusesc - rețeta originală de Kulich

Cozonacul rusesc kulich este alegerea perfectă pentru cei care caută o experiență de neuitat. Încercați această rețetă tradițională și veți descoperi o explozie de arome și texturi ce vor face deliciul tuturor.

Cozonac bulgăresc - rețeta originală de kozunak

Savurați gustul autentic al tradiției bulgărești cu deliciosul Kozunak - un cozonac bulgăresc dulce și moale, făcut cu dragoste și ingrediente tradiționale precum ouă proaspete, lapte și stafide.

Ciabatta cu măsline - rețeta simplă, crocantă și cu miez pufos

Perfectă pentru mic dejun, prânz sau cină, această ciabatta cu masline este o alegere ideală pentru orice iubitor de pâine și gustări sănătoase.

Ciabatta - rețeta originală de pâine italiană. Cum se prepară și cu se se mănâncă

Nimic nu se compară cu o pâine ciabatta artizanală de casă, care este moale la interior și crocantă la exterior și are o aromă extraordinară.

Cornulețe cu mac - mai gustoase decât ai crede

Cornulețele cu mac (sau mohnkipferl) sunt atât de gustoase și aspectuoase încât nimeni nu le poate rezista. Se pregătesc foarte ușor, din doar câteva ingrediente pe care le puteți găsi în orice magazin alimentar, la prețuri accesibile.

Plăcintă cu urdă și mărar

Plăcinta cu urdă și mărar se pregătește foarte ușor, din ingrediente accesibile, și poate fi servită atât la mic dejun, prânz sau cină, cât și ca gustare rapidă, ori de câte ori apare senzația de foame.

Fursecuri simple cu unt

Fursecurile simple cu unt sunt greu de egalat de alte preparate, atât în perioada Sărbătorilor, cât și în orice perioadă a anului.

Fursecuri cu stafide și unt

Fursecurile cu stafide sunt perfecte pentru perioada Sărbătorilor de iarnă. Modul de preparare este cât se poate de ușor și durează foarte puțin.

Cum faci Rugelach - cele mai fragede cornulețe

Delicioase și cu un mod de preparare distractiv, cornulețele foarte fragede sau „Rugelach” sunt perfecte în perioada Sărbătorilor de iarnă, dar și pentru orice perioadă a anului, ori de câte ori apare pofta de ceva bun.

Cornulețe cu iaurt - ies fragede de fiecare dată

Cornulețele cu iaurt se numără printre deserturile preferate din copilărie pentru mulți români.

Cozonac frământat la mașina de făcut pâine

Dacă nu ați făcut până acum cozonac din cauza frământatului, ei bine, scăpați de acest stres dacă îi frământați cu ajutorul unui robot de bucătărie sau al unei mașini de făcut pâine. O rețetă de cozonac frământat și dospit la mașina de pâine vă propunem și noi, astăzi.

Cornulețe cu rahat, fragede, ca la mama acasă

(pentru aproximativ 40 de cornulețe)300 g de făină150 g de unt cu minimum 80% grăsime 70 g de zahăr tos 1 linguriță de praf de copt un praf de sare fină 1 gălbenuș 1 ou întreg 2 linguri de lapte 150 g de rahat 150 g de zahăr pudră

Cornulețe de post cu rahat și apă minerală

În perioada postului, puteți alege să pregătiți o rețetă simplă și rapidă de cornulețe cu rahat, apă minerală și aluat fraged.

Cornulețe cu smântână și untură. Un deliciu ca pe vremea bunicii

Cornulețe fragede cu smântână și untură - una din cele mai delicioase și mai bune rețete de cornulețe.

Fursecuri cu nuci și gem. Un deliciu clasic, pe gustul tuturor

O rețetă ușoară de fursecuri cu nuci și gem, făcute cu doar o mână de ingrediente simple. Vezi rețeta pas cu pas.

Fursecuri cu unt și ciocolată. Ies fragede de fiecare dată

Toată lumea are nevoie de o rețetă clasică de fursecuri cu unt și ciocolată, iar aceasta este preferata noastră.

Cornulețe de post cu margarină

Această rețetă este perfectă pentru a prepara cele mai fragede cornulețe de post, cu margarină, pudrate cu zahăr, ce vi se vor topi în gură!

Cornulețe de post cu apă minerală

Cornulețele de post cu apă minerală sunt foarte ușor de făcut și normal, nu conțin nici ouă, nici unt și niciun gram de smântână.

Fursecuri fragede cu coajă de portocală

Aceste fursecuri moi și untoase cu coajă de portocală sunt extrem de ușor de făcut și vi se vor topi în gură.

Fursecuri americane cu ciocolată. Un vis pentru iubitorii de ciocolată

Aceste fursecuri americane făcute cu pudră de cacao și fulgi de ciocolată sunt un vis pentru iubitorii de ciocolată!

Fursecuri cu lămâie. Sunt super moi și pline de aromă

Aceste fursecuri sunt super moi și pline de aromă de lămâie. Și cel mai important: sunt extrem de ușor de făcut, fiind deliciul perfect pentru oricine iubește deserturile cu lămâie!

Placintă americană cu dovleac

Plăcintă cu dovleac în stil american, delicioasă, aromată, parfumată și ușor de făcut.

Turtă dulce, prăjitura ideală pentru sărbătorile de iarnă

Rețeta de turtă dulce explicată pas cu pas. Prepararea ei poate fi o relaxare, nu e nici un stres cu aluatul iar coptul merge foarte repede.

Plăcintă cu dovleac ca la bunica

Plăcinta cu dovleac ca la bunica este un desert ce poate da senzație de confort. Multor persoane, acest dulce aromat și delicios le aduce aminte de zilele de toamnă din copilărie.

Plăcintă cu dovleac și foi din comerț

Plăcintă cu dovleac și foi din comerț este o rețetă cât se poate de ușoară și rapidă pentru un astfel de preparat dulce și aromat specific toamnei.

Plăcintă cu dovleac și aluat fraged

Plăcinta cu dovleac și aluat fraged este un spectacol culinar pe care ar fi păcat să-l ratați în această toamnă.

Plăcintă cu dovleac de post

Plăcinta cu dovleac de post, ce poate fi considerată și vegană, este un deliciu de neratat toamna, în zilele când nu se mănâncă de dulce, dar și în orice altă zi când apare pofta de un alint culinar.

Cornulețe fragede de post, cu gem sau rahat

Cornulețele de post cu gem sau rahat pot fi fragede, chiar dacă sunt pregătite în varianta de post, fără ouă, unt, untură sau smântână.

Cornulețe fragede cu gem

Cornulețele de casă fragede cu gem pot transforma o zi obișnuită într-o sărbătoare. Se pregătesc din doar câteva ingrediente, ce se găsesc aproape tot timpul în cele mai multe bucătării din țară.

Sambusek cu carne. Rețeta tradițională libaneză de plăcintă cu carne

Sambusek (sau sambousek) este o plăcintă mică, de origine libaneză, umplută cu carne, ce se servește ca aperitiv sau gustare. Vezi ingredientele și modul de preparare.

Poale în brâu. Rețeta tradițională de brânzoaică

Poale în brâu, poale-n brâu sau brânzoiaca, oricum ar fi numit acest preparat, este unul dintre preferatele românilor. Vezi care sunt ingredientele și modul de preparare.

Covrigei cu chimen și cașcaval

Covrigeii cu cașcaval și chimen făcuți acasă au un gust deosebit, ce diferă considerabil față de cel pe care îl au cei din comerț. Vezi cum se prepară.

Naan - pâine indiană cu unt și usturoi

Naan este o paine indiana foarte gustoasa, plată, dospită, coaptă în cuptor sau prăjită, pe care o poti prepara la tine acasa. Vezi ingredientele și pașii de preparare.

Turtă de mălai. Rețeta țărănească de pâine cu mălai

Turta de mălai sau pâinea cu mălai este o rețetă tradițională românească. Pentru cine știe să facă mămăligă sau pâine, este floare la ureche să prepare turta de mălai.

Focaccia cu parmezan

Atunci când vine vorba despre alternative pentru pâine, focaccia se numără printre opțiunile cele mai populare. Originară din bucătăria italiană, focaccia a devenit cunoscută în toată lumea. O puteți prepara simplă, sub formă de pâine. Cu parmezan, cu roșii, cu rozmarin proaspăt sau doar cu ulei de măsline. Astăzi vă propunem o rețetă de focaccia cu parmezan, delicioasă și ușoară, care poate fi servită atât ca atare, pe post de gustare, cât și pe post de pâine care însoțește alte alimente.

Tort de biscuiți cu ganache de ciocolată - cel mai simplu tort

Un tort poate fi un desert provocator și intimidant pentru multe persoane, mai ales dacă sunteți începători într-ale bucătăriei. Cremele, blatul, glazura vă pot pune în dificultate dacă nu aveți experiență. Dar există și rețete de tort extrem de simple, pe care le puteți prepara chiar dacă nu ați mai făcut deserturi până acum. Un astfel de tort este și cel de biscuiți cu ganache de ciocolată. Nu necesită coacere, aveți nevoie doar de câteva ingrediente și puteți face o surpriză dulce cuiva drag, de ziua lui și nu numai. 

Tiramisu cu fructe de pădure, la pahar

Tiramisu este un desert pe cât de gustos, pe atât de ușor de făcut. Alături de cheesecake, este unul dintre cele mai populare deserturi fără coacere pe care le puteți prepara pentru o ocazie specială, sau pur și simplu, când aveți poftă de ceva dulce.  În afară de varianta clasică, sub formă de tort, în tavă, tiramisu poate fi servit și la pahar, într-o mulțime de forme și combinații delicioase. Astăzi vă propunem o variantă de tiramisu la pahar cu fructe de pădure. Un desert spectaculos, în straturi, cu care veți impresiona și cei mai pretențioși musafiri. 

Plăcintă englezească cu pește

Plăcinta englezească cu pește este o idee delicioasă de a introduce mai mult pește în alimentație. Spre deosebire de plăcintele pe care le știm noi, plăcinta englezească se face cu piure, nu cu aluat sau foaie de plăcintă. 

Plăcintă cu carne și ciuperci

O plăcintă sărată, cu carne și ciuperci, este ideală atunci când vreți să preparați o masă delicioasă pentru întreaga familie sau un aperitiv cald. Pentru această plăcintă, puteți folosi orice fel de carne: de porc, vită sau pui, trebuie doar să țineți cont de timpul de gătire al fiecăreia.

Alivenci moldovenești

Dacă nu ați încercat alivencile, trebuie să le preparați măcar o dată! Aceste plăcinte specifice zonei Moldovei sunt foarte ușor de făcut și aveți nevoie de câteva ingrediente la îndemâna oricui. Fiind o rețetă țărănească, aceasta se mai numește și plăcinta ciobanului, deoarece conține ingrediente care se găsesc în orice gospodărie, inclusiv la țară.

Cheesecake cu afine, la pahar

Atunci când vă e poftă de ceva dulce și ușor de făcut, deserturile fără coacere sunt cele care vă scot cel mai repede din încurcătură. Se fac ușor, nu aveți cum să dați greș, pentru că nu există riscul să coaceți prea mult sau prea puțin desertul. În plus, le puteți face oriunde, fără să fie nevoie de un cuptor. Astăzi vă propunem o rețetă simplă de cheesecake cu topping de afine, servit în cupe sau pahare individuale, perfect pentru atunci când aveți musafiri. Dulceața prăjiturii și toppingul acrișor se combină perfect, iar echilibrul de arome este nemaipomenit. 

Ruladă din pâine cu cremă de brânză și somon

O ruladă aperitiv este o alegere excelentă pentru o ocazie când aveți musafiri și nu știți ce să pregătiți mai repede. Arată spectaculos pe platou, este delicioasă, rapidă și simplu de făcut. O puteți prepara fără să fie o ocazie specială, și savura ca gustare, mic dejun sau o puteți lua la pachet, pentru că este foarte bună și rece.

Prăjitură Mississippi

Prăjiturile fără coacere sunt rapide, prietenoase și se fac ușor, chiar și de către cei fără experiență în bucătărie. Iar acest desert, prăjitura Mississippi, îndeplinește toate aceste criterii. Este rapidă, simplă, delicioasă și foarte populară printre americani și nu numai. 

Croque Monsieur

Croque Monsieur este, așa cum sugerează și numele, un sendviș clasic franțuzesc, care se face în pâine. Este delicios, simplu de făcut, se servește cald și se potrivește atât pentru micul dejun, cât și ca gustare. 

Sandwich Reuben cu carne de vită

Se întâmplă de multe ori să ne rămână resturi de friptură de vită, la grătar sau la tavă, pe care nu le putem reîncălzi ulterior. Dar le putem transforma într-un alt fel de mâncare, astfel că nu vom risipi carnea rămasă și vom avea o idee nouă de preparat, pornind de la același ingredient. Dacă v-au rămas câteva felii de carne de vită gătită, le puteți transforma într-un sandwich delicios și ușor de făcut, potrivit pentru orice masă și pentru toate gusturile. Sandwich-ul Reuben este un preparat american, care a devenit cunoscut în toată lumea. Ingredientul principal este, așa cum probabil ați dedus, carnea de vită.