Paste
Ravioli cu salvie și unt caramelizat
Gătiți pastele ravioli cu un sos delicios de salvie și unt caramelizat pentru un plus de aroma și gust. Fiecare porție este un amestec perfect de arome care vă vor satisface papilele gustative.
Paste konjac cu sos carbonara
Pastele konjac sau shirataki cu sos carbonara, bacon sau pancetta și mult parmezan și pătrunjel tocat mărunt sunt atât de gustoase încât pot da dependență, mai ales că pregătirea lor este extrem de simplă și durează doar 25 de minute, în total.
Tortellini cu sos alb
Această rețetă de tortellini cu sos alb, Alfredo, se prepară în mai puțin de 30 de minute, cu un sos de calitate ca la restaurant!
Tortellini la cuptor - rețeta rapidă, gata în doar 20 minute
Aceste paste tortellini, preparate la cuptor, sunt gata în aproximativ 20 de minute, cu mai puține ingrediente și totul într-o singură tavă!
Ravioli cu sos de vin alb - o experiență culinară de neuitat!
Savurați delicioșii ravioli acoperiți cu un sos de vin alb cremos și aromat - o experiență culinară de neuitat!
Ravioli umpluți cu brânză. Cum îi prepari acasă în doar o oră
Nimic nu se compară cu ravioli de casă umpluți cu brânză. Atunci când sunt bine făcuți, chiar și o umplutură atât de simplă cum este brânza îi poate transforma într-un fel de mâncare delicios și sățios, ce oferă senzație de confort.
Ravioli cu sos de lămâie, unt și busuioc
Ravioli cu sos de lămâie, unt și busuioc - această rețetă proaspătă și gustoasă se prepară în mai puțin de 30 de minute și este întotdeauna un succes!
Tortellini cu pastă de avocado
Tortellini cu pastă de avocado - pentru o cină delicioasă, dar și foarte ușoară, în cursul săptămânii și nu numai.
Ravioli la cuptor cu spanac
Ravioli la cuptor cu spanac este un fel de mâncare ușor și reconfortant. Gata în aproximativ 30 de minute, cu un minim de pregătire, aceasta este cina perfectă pentru serile aglomerate, în care nu aveți mult timp pentru gătit.
Tortellini la cuptor cu roșii și mozzarella
Tortellini cu brânză, în stil caprese, cu roșii, mozzarella, busuioc și măsline verzi, este una dintre cele mai delicioase rețete pe care le puteți face la cuptor.
Paste konjac cu creveți
Aceste paste konjac cu creveți și legume este tot ce vă trebuie dacă vreți o masă ușoară sau dacă urmați o dietă săracă în carbohidrați.
Ravioli cu sos alb - rețeta perfectă pentru o cină romantică
Ravioli cu sos alb - o rețetă tradițională italiană, delicioasă și ușor de preparat acasă. Sosul alb conține unt și usturoi și este foarte cremos, deși nu conține făină.
Ravioli cu sos de vin și parmezan
Ravioli în sos cremos de parmezan, cu nuci și salvie este un preparat fin, cu gust de brânză și aromă de usturoi.
Tortellini cu sos de roșii - cea mai simplă rețetă
Tortellini în sos de roșii făcut în casă este perfect pentru o masă ușoară în timpul săptămânii!
Tortellini cu șuncă și smântână
Tortellini cu șuncă și smântână, un preparat ce va deveni noua cină preferată a familiei dumneavoastră! Acest fel de mâncare este extrem de savuros și simplu de făcut.
Ravioli cu sos și ciuperci
Ravioli cu sos cremos și ciuperci este o masă savuroasă, fină, cu aromă irezistibilă. O singură îmbucătură și nu veți mai găti ravioli în alt mod!
Tortellini cu sos de roșii și smântână
O porție de tortellini în sos de roșii delicios și cremos este o cină rapidă și ușoară, perfectă pentru o seară aglomerată! Masa este gata în doar 15 minute!
Ravioli cu sos cremos de spanac
Ravioli cu sos cremos de spanac sunt ușor de gătit, sățioase și apreciate de toată familia. Dacă sunteți în căutarea unei rețete fără carne, aceaste paste sunt o alegere excelentă.
Paste konjac cu legume
Paste Konjac cu legume - o alegere sănătoasă și delicioasă pentru cei care doresc să își mențină o dietă echilibrată.
Ravioli cu sos pesto de busuioc
Cu doar 5 ingrediente simple și 10 minute petrecute în bucătărie, această rețetă de ravioli cu sos pesto este o cină specială de care vă puteți bucura în orice seară a săptămânii!
Ravioli cu usturoi și ulei de măsline
Ravioli cu usturoi și ulei de măsline sunt o cină rapidă pentru mesele din timpul săptămânii. Rețeta noastră se poate face cu paste ravioli proaspete sau congelate, iar uleiul de măsline și usturoiul îi vor da o aroma fină și savuroasă.
Tortellini - cum îi faci acasă și cu ce se mănâncă
Tortellini sunt niște paste italiene în formă de inel, umplute cu brânză sau carne, care se servesc în mod tradițional în bulion (broth), deși sunt populare și alte sosuri - inclusiv cele din roșii, ciuperci sau carne.
Ravioli cu sos de roșii
Ravioli cu sos de roșii se face cu câteva ingrediente simple și este foarte ușor de preparat, fiind perfecte pentru o cină în familie.
Paste konjac cu ton - rețeta keto, cu un conținut scăzut de carbohidrați
Această rețetă keto de paste konjac cu ton este o masă super simplă și rapidă, cu un conținut scăzut de carbohidrați.
Tortellini cu sos de usturoi și parmezan
Tortellini cu brânză într-un sos cremos și bogat de usturoi și parmezan este un preparat indulgent și plin de gust, iar partea cea mai bună este că este gata în doar 20 de minute!
Paste cu pui și usturoi
Pastele cu pui într-un sos cremos cu roșii și usturoi sunt cea mai confortabilă masă. Aveți nevoie paste, pui, opțional spanac, condimente, mult usturoi și parmezan și puteți prepara acest fel de mâncare incredibil în mai puțin de 30 de minute!
Paste de post cu ciuperci, gata în mai puțin de 20 de minute
Pastele de post cu ciuperci sunt o masă simplă și rapidă gata în mai puțin de 20 de minute.
Paste de post cu sos alb
Pastele de post cu sos alb sunt delicioase și ușor de preparat. Sunt perfecte pentru a fi servite în perioada postului, dar și de cei care urmează o alimentație vegană.
Paste cu piept de pui și sos
Paste cu piept de pui și sos, gata în doar 30 de minute. Află care sunt ingredientele și modul de preparare.
Paste Primavera. Ce sunt și cum le poți prepara
Pastele Primavera nu sunt doar pentru primăvară și vară, sunt un preparat plin de legume, perfect pe tot parcursul anului!
Spaghete cu bacon și sos de roșii
Spaghetele cu bacon și sos de roșii sunt cel mai bun exemplu de masă rapidă, delicioasă și pentru care aveți nevoie de doar câteva ingrediente: bacon, roșii în conservă, paste, ulei de măsline și usturoi.
Paste cu legume și sos alb
Aceste paste cu legume și sos alb reprezintă un fel de mâncare delicios de cremos și gustos pe care familia dumneavoastră îl va adora. În plus, sunt foarte ușor de preparat!
Paste cu creveți, lămâie și usturoi
Pastele cu creveți, lămâie și usturoi sunt un preparat delicios și aromat, pentru pasionații de fructe de mare. Vezi care sunt ingredientele și pașii de preparare.
Paste cu sos Bechamel
Pastele cu sos Bechamel sunt una dintre cele mai ușoare rețete de paste și este printre cele mai populare.
Noodles cu pui și legume
Noodles cu pui și legume - o reteta foarte gustoasa si incredibil de repede de preparat. Vezi care sunt ingredientele necesare și cum se prepară.
Paste cu creveți și sos alb
Pastele cu creveți și sos alb sunt simplu de făcut. Rețeta conține o listă scurtă de ingrediente, dar are atât gustul cât și calitatea de la restaurant.
Paste cu sos de roșii și usturoi
Pastele cu sos de roșii și usturoi sunt un fel principal delicios, un amalgam excelent de câteva ingrediente italiene populare. Vezi modul de preparare.
Furnici în copac. Rețeta tradițională, pas cu pas
Furnici în copac este un fel de mâncare asiatic originar din provincia Sichuan, care constă în tăiței de sticlă (glass noodles) într-un sos delicios cu carne de porc tocată.
Paste cu ton și sos pesto
Pastele cu ton și pesto sunt o mâncare ușoară și surprinzător de delicioasă făcută din sos pesto, paste, usturoi și conservă de ton în ulei de măsline.
Mac and Cheese - rețeta originală americană de macaroane cu brânză
Mac and cheese (sau macaroane cu brânză) arată extrem de apetisant, se fac ușor și sunt foarte gustoase, fiind deosebit de populare în Statele Unite.
Paste Ratatouille (de post)
Rețetele de paste de tip ”one pot”, adică cele care se prepară într-un singur vas, fără să fie nevoie să fierbeți pastele separat, sunt printre cele mai simple și mai la îndemână. Astăzi vă propunem o rețetă de paste cu legume, de post, potrivită pentru vegetarieni sau pentru acele momente când pur și simplu nu aveți poftă de carne.
Paste alla Gricia
Pastele sunt o alegere delicioasă și sățioasă atunci când vreți să pregătiți o masă rapidă, dar consistentă. O porție de paste vă asigură necesarul de carbohidrați de care aveți nevoie și, în funcție de alte ingrediente cu care le combinați, aveți o masă completă care să vă dea energie pentru câteva ore. Astăzi vă propunem o rețetă foarte simplă de paste, cu bacon și parmezan. Puteți folosi orice fel de paste, de la spaghetti până la penne, în funcție de ce aveți prin casă și de ce vă place.
Spaghetti cu bacon, ciuperci și sos de vin roșu
O porție de paste este întotdeauna o alegere delicioasă și consistentă pentru a prepara o masă rapidă. Sursă de carbohidrați, pastele vă asigură energia de care aveți nevoie până la masa următoare, sunt foarte versatile și pot fi combinate cu orice fel de sos, legume sau carne. Gândiți-vă numai câte feluri de paste există și câte rețete se pot face: cu sos alb sau roșu, cu sau fără carne, cu fructe de mare, cu legume, simple etc. Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă de spaghetti cu bacon, ciuperci și sos de vin roșu. Se face ușor și este potrivită pentru o cină în familie, mai ales că este gata repede, iar copiii o vor adora.
Paste cu sos de avocado
Pastele sunt un ingredient foarte versatil și la îndemână, atunci când vă doriți să preparați o masă rapidă și delicioasă. Orice fel de paste ați alege, le puteți prepara în orice combinație, cu sau fără carne, cu pește, cu diverse sosuri, rețete vegetariene sau de post, potrivite pentru toate gusturile. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una foarte simplă și de efect: paste cu sos cremos de avocado și busuioc, simplu de făcut și delicioase.
Tortellini al forno
Pastele rumenite în cuptor, gratinate cu brânzeturi, sunt o alegere delicioasă pentru prânz sau cină. Se fac repede, nu aveți nevoie de multe ingrediente și sunt un preparat la îndemână atunci când vreți să pregătiți o masă rapidă. Astăzi vă propunem o rețetă clasică de tortellini al forno, cu șuncă și ciuperci, rumeniți cu mozzarella și parmezan deasupra.
Paste cu piept de pui și sos de vin rose
Pastele cu un sos cremos și, eventual, câteva bucățele de carne, se potrivesc perfect pentru orice masă și orice ocazie. Atunci când vreți să preparați ceva rapid, delicios și sățios, o porție de paste vă poate scoate din încurcătură. Astăzi vă propunem să încercați o rețetă de penne (sau orice fel de paste vă plac) cu piept de pui și sos cremos de vin rose. Simple, rapide și deliciose.
Spaghete carbonara - rețeta originală
Alături de bolognese, spaghetele carbonara sunt printre cele mai populare rețete cu spaghete. Rețeta de spaghete carbonara originală, așa cum le prepară italienii, este una singură și nu conține smântână, așa cum am fi tentați să credem. Sosul cremos este un amestec de gălbenuș de ou, parmezan de calitate și apa în care au fiert pastele. Astăzi vă arătăm o rețetă clasică, originală, de spaghete carbonara, așa cum le găsiți în orice restaurant cu specific italian care se respectă.
Penne Boscaiola
O porție de paste este oricând o alegere delicioasă și inspirată, pentru un prânz rapid sau chiar o cină în doi. Există atât de multe idei și combinații de paste cu sosuri, carne, pește sau fructe de mare, încât nu poți să spui vreodată că nu ai inspirație. Astăzi vă propunem o rețetă de paste boscaiola, adică paste cu bacon, ciuperci și un sos cremos care să le învăluie. Rețeta originală este cu penne, dar sigur că le puteți înlocui cu orice fel de paste vă plac sau aveți la îndemână.
Penne alla Norma - paste cu vinete și sos de roșii
O porție de paste simplă și rapidă vă scoate din încurcătură atunci când nu mai știți ce să gătiți sau când ați ajuns acasă târziu și trebuie să preparați ceva rapid. Cu cât se prepară mai simplu și din ingrediente mai puține, cu atât este mai bine-venită. Astăzi vă propunem o rețetă de paste care, pe cât de sofisticat sună, pe atât de ușoară este. Penne cu sos de roșii și vinete, o rețetă delicioasă, potrivită și pentru perioada postului, dacă nu folosiți parmezan.