Pizza

Pizza cu anșoa - gustul autentic al Italiei

Descoperă cum să faci acasă pizza cu anșoa, o variantă plină de savoare care te va transporta direct în inima Italiei.

Pizza keto cu blat de conopidă

Ce faci când ții dieta keto și ai poftă de pizza? Soluția e pizza cu blat de conopidă.

Cum faci pizza dietetică cu puține calorii

Descoperă cum să faci pizza dietetică cu puține calorii! Sfaturi și trucuri pentru o pizza delicioasă și sănătoasă, perfectă pentru a te răsfăța fără regrete.

Pizza cu struguri și brânză - o combinație surprinzătoare de arome

Savurează o combinație unică de pizza cu struguri și brânză! Rețeta, sfaturi pentru preparare și cele mai bune ingrediente pentru o experiență culinară de neuitat.

Pizza cu legume - cea mai bună rețetă

Cauți rețeta perfectă de pizza cu legume? Află cum să prepari o pizza delicioasă și sănătoasă în câțiva pași simpli.

Brioșe pizza - delicioase, pufoase și aromate

Brioșe pizza - o rețetă simplă și rapidă pentru o gustare delicioasă și satificatoare. Urmează această rețetă și bucură-te de brioșe pizza delicioase, pufoase și aromate!

Focaccia cu parmezan

Atunci când vine vorba despre alternative pentru pâine, focaccia se numără printre opțiunile cele mai populare. Originară din bucătăria italiană, focaccia a devenit cunoscută în toată lumea. O puteți prepara simplă, sub formă de pâine. Cu parmezan, cu roșii, cu rozmarin proaspăt sau doar cu ulei de măsline. Astăzi vă propunem o rețetă de focaccia cu parmezan, delicioasă și ușoară, care poate fi servită atât ca atare, pe post de gustare, cât și pe post de pâine care însoțește alte alimente.

Pizza la cornet

Pizza este un preparat delicios și irezistibil, indiferent sub ce formă și cu ce ocazie am servi-o. De la cei mai mici, până la cei mai mari, nimeni nu poate rezista în fața unei felii de pizza aburinde. Dar ce-ați zice dacă v-am propune o altă modalitate de a prepara și servi pizza? Sub formă de cornete mai exact. Perfectă ca gustare, dar și pentru o petrecere sau atunci când aveți musafiri. 

Aluat pentru pizza - rețeta lui Gennaro Contaldo

Atunci când vine vorba despre pizza, ingredientele și baza sunt secretele reușitei. Un blat ca la carte și ingrediente de calitate vă vor ajuta să obțineți o pizza ca în restaurantele italiene, la voi în bucătărie.  Și pentru că tot a venit vorba despre italieni și știm că ei sunt experții în pizza, astăzi vă propunem o rețetă de blat cu care nu veți da greș. Îi aparține celebrului bucătar Gennaro Contaldo și se face doar din patru ingrediente: făină, apă, drojdie și sare. 

Pizza împletită

Atunci când v-ați plictisit de pizza clasică, această variantă de pizza împletită este o alegere excelentă. Se face ușor, puteți pune orice ingrediente vă plac și este o idee nemaipomenită pentru o petrecere organizată acasă sau ca gustare.  Puteți folosi blat de pizza congelat, din comerț, sau blat făcut în casă. AICI găsiți o rețetă de blat pe care îl puteți face acasă. 

Blat pentru pizza fără făină

Pizza este un preparat de care mulți care țin dietă se feresc, din cauza numărului mare de calorii. Blatul cu făină este problema, în cele mai multe cazuri, pentru cei care țin o dietă săracă în carbohidrați.  Astăzi vă propunem o rețetă de blat de pizza cu conopidă, cu puține calorii și ușor de făcut, să nu vă mai simțiți vinovați atunci când aveți poftă de pizza, dar nu vreți să afectați silueta. 

Pizza margherita la tigaie

Pizza poate fi un preparat foarte simpul și deloc pretențios, dacă nu vă abateți de la rețeta clasică. O pizza bună este simplă, cu ingrediente puține și de calitate și se poate prepara în orice condiții, chiar și într-o tigaie, pe aragaz.  Ați auzit bine, nu e nevoie de cuptor neapărat pentru a face pizza. Tot ce vă trebuie este o tigaie de fontă sau de teflon și câteva ingrediente de calitate. Pornind de la această rețetă simplă, puteți adăuga și alte toppinguri care vă plac.  Pentru blat, găsiți instrucțiunile de preparare AICI.

Pide turcești cu carne tocată

Pidele turcești fac parte din categoria de street food pe care nu aveți cum să o ratați dacă mergeți într-o vacanță în Turcia. Se găsesc peste tot, sub diverse dimensiuni și cu diverse umpluturi: cu carne tocată, cu brânză etc.  Pidele sunt acele mini-pizza sub formă de bărcuțe și sunt foarte ușor de preparat acasă, în propria bucătărie. Aluatul se face la fel ca cel de pizza și găsiți instrucțiunile și rețeta AICI.

Pizza grecească

Indiferent de restaurantele cu pretenții, cea mai bună pizza rămâne cea făcută în casă. Aceea care conține doar ingredientele care vă plac și pe care o puteți personaliza și adapta la gusturile și nevoile din acel moment, de fiecare dată.  Astăzi vă propunem o rețetă de pizza inspirată din bucătăria mediteraneană. Nu degeaba se numește pizza grecească: conține, practic, ingredientele pe care le-ai pune în mod normal într-o salată grecească, dar pe un blat de pizza. O puteți face și cu tofu în loc de brânză feta, dacă doriți varianta vegetariană sau de post.  Instrucțiunile pentru prepararea blatului le găsiți AICI.

Manakeesh - pizza libaneză

Manakeesh sau Manakish, așa cum mai este numită, este un fel de pizza arăbească, delicioasă și ușor de făcut. La fel ca pizza pe care o știm cu toții, Manakeesh se poate face cu diferite toppinguri, printre care carne tocată, brânză sau zaatar.  Astăzi vă prezentăm rețeta cu brânză, ușoară și delicioasă, pe care o puteți prepara foarte simplu. Aveți nevoie de cel puțin două feluri de brânză, pe care le puteți combina între ele sau folosi separat. Puteți folosi și altfel de brânzeturi care vă plac.   

Pizza quatro formaggi

Pentru iubitorii de brânză, nu există ceva mai bun decât pizza sau pastele quatro formaggi. Adică preparate cu patru tipuri diferite de brânză. Veți obține o masă delicioasă, o explozie de arome și texturi care vă vor răsfăța papipele gustative.  Pentru pizza quatro formaggi puteți alege orice combinație de brânzeturi vă place, dar este ideal să aveți mozzarella și o brânză cremoasă, cu mucegai, de tip gorgonzola. Puteți adăuga și brânză feta, gouda sau cheddar, în funcție de preferințe.  Rețeta de pizza pe care v-o propunem astăzi este una extrem de simplă, gustoasă și pe care o veți face de câte ori veți avea ocazia.  Rețeta pentru blatul de pizza o gășiți AICI.

Pizza Barbecue

Pizza este una dintre mâncărurile pe care cu greu le poți refuza. Este pe placul tuturor, indiferent de vârstă și, chiar dacă face parte din categoria junk food, o puteți face acasă, într-o variantă mai sănătoasă și mai light. Așadar, aveți scuza perfectă pentru a vă bucura de pizza oricând aveți poftă.  Astăzi vă propunem o rețetă care combină ideea de pizza și pe cea de grătar. O pizza cu bucățele de piept de pui și sos barbecue, delicioasă și aromată, pe care să o savurați alături de un pahar de bere. Puteți folosi aluat pentru pizza congelat sau făcut în casă. Găsiți AICI o rețetă de aluat cu care nu veți da greș!

Pizzagna - combinația perfectă dintre pizza și lasagna

Vă place pizza? Dar lasagna? Cum ar fi să le combinați pe amândouă într-un singur preparat? Un fel de mâncare cu foi de lasagna în loc de blat de pizza și cu sos bechamel.  Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă care le combină pe cele două, foarte potrivită atunci când nu mai știți ce să gătiți sau când aveți poftă și de pizza, și de lasagna, dar nu știți la care dintre ele să vă opriți. 

Mini pizza - gustări rapide și delicioase

Dacă vă place pizza, veți adora această rețetă de mini pizza, apetisante și delicioase. Cu câteva ingrediente la dispoziție, puteți face o mulțime de combinații de arome și gusturi, care să fie pe placul întregii familii. Dacă în mod normal o pizza are aceleași ingrediente pe toată suprafața, aceste mini pizza le puteți face diferite, combinând câte 2-3 topping-uri. Sunt perfecte ca gustare într-o după-amiază în familie sau atunci când aveți musafiri. Ca să nu mai vorbim despre petrecerile pentru copii, unde îi veți cuceri pe cei mici cu pizza pe care o vor devora imediat.  Puteți folosi aluat pentru pizza cumpărat sau îl puteți face în casă. Aveți instrucțiunile AICI.

Cea mai simplă și gustoasă rețetă de PIZZA

Cea mai bună pizza e cea care are exact ingredientele care îți plac. Cu alte cuvinte, nu cu de toate, ci doar cu ce trebuie. Se spune că numărul de topping-uri de pe o pizza bună nu ar trebui să depășească patru, pentru a fi într-adevăr o pizza de calitate.  Dar astăzi vorbim despre ceva și mai simplu, o pizza cu adevărat simplă, dar delicioasă: margherita. Secretul constă în produsele care trebuie să fie de calitate, nu cât mai multe.  Așadar, pentru a face o pizza bună ai nevoie de câteva ingrediente și un pic de exercițiu.

Lahmacun - pizza turcească

Lahmacun, sau pizza turcească, este o rețetă pe care trebuie să o încercați, dacă vă place să experimentați în bucătărie. O pizza complet diferită de cea cu care sunteți obișnuți, cu topping de carne tocată, dar foarte gustoasă și categoric originală.  Dacă vă place bucătăria orientală și vreți să vă jucați cu aromele puțin, vă propunem să încercați Lahmacun. Este o mâncare spornică, iar din cantitățile de mai jos vă vor ieși 3-4 pizza. Așadar, este perfectă atunci când aveți musafiri sau pentru o cină cu arome orientale în familie.  Faceți aluatul după instrucțiunile de AICI.

Pizza de post - cea mai gustoasă rețetă

Descoperă cea mai gustoasă rețetă de pizza de post! Pași simpli, ingrediente delicioase și sfaturi utile pentru a pregăti o pizza vegetariană / vegană perfectă.

Aluat pentru pizza - secretul pentru un blat de pizza PERFECT

Atunci când vine vorba despre pizza, aluatul este cheia succesului. Ca la orice preparat culinar, baza este cea mai importantă. Fie că vă place blatul subțire și crocant, sau gros și pufos, trebuie să știți cum să-l pregătiți, pentru un rezultat perfect. Indiferent ce topping-uri ați alege pentru pizza, un lucru e sigur: dacă blatul nu este de calitate, rezultatul final va fi unul nereușit.  Dacă vă place să faceți pizza acasă, primul pas este frământarea aluatului pentru blat. Acesta are nevoie de puțin timp și răbdare, dar vă garantăm că merită efortul!

Îți place PIZZA? Avem o veste excelentă pentru tine!

Iubitorule de pizza, avem o veste excelentă pentru tine! Se pare că pizza este o variantă de mic dejun mult mai sănătoasă decât multe tipuri de cereale de pe piață.

Eat like an Animaletto | Am găsit cea mai bună pizza din București!

Îți place pizza? Avem o recomandare pentru tine: acesta este localul pe care nu ai voie să îl ratezi!

Unde mănânci cea mai bună pizza DIN LUME!

Cât de mult îți place pizza? Suficient de mult încât să faci o călătorie culinară pentru a mânca cea mai renumită pizza din lume?

Pizza Puttanesca

O pizza fara branza? Incearca aceasta reteta cu ansoa, capere, masline verzi si negre si ardei proaspeti. O combinatie de arome care te va incanta cu siguranta.

Pizza Bagheta

Aceasta reteta de pizza poate fi facuta impreuna cu copiii si poti folosi ce topping vrei.

Pizza Cu Spanac Si Oua

Spanacul si ouale sunt toppingul perfect pentru aceasta reteta de pizza.

Pizza Indiana Cu Miel Si Vinete

Masa perfecta pentru serile pe care vrei sa le petreci pe canapea, in fata televizorului.

Pizza Cu Ton Si Busuioc

Rapid si gustos petru un pranz pe fuga.

Pizza Cu Ceapa, Pere Si Nuci

2 linguri de ulei de masline 2 cepe rosii, taiate in felii subtiri 60 ml otet balsamic 65g pesto 1 blat de pizza 2 pere, decojite, fara samburi, unse cu suc de lamaie 150g mozzarella, felii 25g nuci, prajite, tocate rucola

Pizza Salami Rapida

Aceasta pizza este gata in 10 minute.

Pizza Cu Spanac Si Anghinare

Pentru un blat crocant, poti coace aceasta pizza intr-o tigaie de teflon.

Pizza Verde, O Varianta Sanatoasa Plina De Legume

Pizza nu este cel mai sanatos fel de mancare, dar daca totusi nu te poti abtine, incearca aceasta varianta plina de legume.

Pizza Cu Ricotta, Spanac, Ciuperci Si Oua

Pentru aluat: 7g drojdie 1 lingurita zahar 1 1/2 lingurita sare 300ml apa calduta 500g faina 2 linguri de ulei de masline Pentru sosuri: 120ml suc de rosii 2 lingurite otet 2 lingurite de zahar pudra 1 catel de usturoi busuioc 1 lingurita de sare de mare 150g ricotta 1 lamaie - coaja si sucul 260g spanac 2 linguri pasta de tomate Pentru topping: ciuperci albe, taiate felii subtiri 150g mozzarella 60g parmezan 4-6 oua

Pizza Cu Branza De Capra, Cu Dovlecei Si Masline

Aceasta reteta este o alternativa mai sanatoasa la pizza clasica, cu branza cremoasa.

Pizza Cu Dovlecei, Ansoa Si Rucola

3 dovlecei 1 lingura ulei de masline 2 catei de usturoi 2 blaturi de pizza 200g mozzarella 2 maini de rucola 1 lamaie - sucul 16-20 fileuri de ansoa marinate

Pizza Semiluna

O gustare perfecta atat pentru copii cat si pentru adulti. Ai nevoie doar de cateva ingrediente, insa le poti schimba dupa gust.

Pizza Cu Sunca Si Carnati De Bere

Pentru aluat: 225 g faina 1/2 lingurita sare 1/2 cub drojdie 3 linguri ulei 150 ml apa Mai avem nevoie 1 lingura ulei de masline 2-3 linguri pasta de rosii 150 g kaizer 6 felii sunca de pui circa 12 buc carnati de bere 1 ardei gras verde 100 g cascaval 1 lingurita oregano uscat 1 ou sare ulei de masline pentru uns tava faina pentru tapetat tava

Pizza

-1 aluat bulgaresc de pizza de post -Ketchup dulce -350g salam uscat -1cabanos -200g masline verzi fara samburi -1 cutie de ciuperci taiate -400g mozarella

Pizza De Iarna Cu Gogosari

200 gr faina 100 gr lapte dulce carnati porc salam porc kaiser porc 2 oua 1 lingura mustar 2 linguri suc rosii 200 gr gogosari in otet 1 pachet branza topita felii

Pizza Cu Rucola Si Creveti

Ingrediente pentru blat: 8 linguri cu v^arf cu faina drojdie c^at o aluna doua linguri cu ulei caldut sare dupa gust apa calduta c^ata ia tarhon si busuioc Ingrediente topping: 4 linguri cu pasta de rosii ( preferabil preparata ^in casa ) 100 g rucola 100 g creveti 50 g porumb 6 ciuperci potrivite c^ateva felii de ardei masline

Pizza de casă cu blat pufos

Visul oricărui iubitor de pizza este un blat pufos, cu margini aurii și miez aerat. Secretul? Un aluat bine frământat și dospit, care se transformă în cuptor într-o bază perfectă pentru toppingurile preferate.Uită de blaturile subțiri și lipsite de gust! Cu această rețetă simplă, vei obține o pizza de casă demnă de restaurantele italienești.

Pizza rapidă...la tigaie (maxim 20 minute)

Ți-e poftă de pizza, dar nu ai timp sau chef să aștepți după cuptor? Nicio problemă! Pizza la tigaie este soluția perfectă pentru o cină rapidă și gustoasă, gata în doar câteva minute. Uită de livrări sau de aluaturi complicate. Cu această rețetă simplă, ai nevoie doar de câteva ingrediente de bază și de o tigaie.

Pizza Cu Fructe De Mare

150g faina 15 g drojdie 100ml apa calduta sare 1 cutie mica sos de rosii 1 confectie de fructe de mare mixte ulei de masline 1 tava rotunda de 20cm

Pizza Picanta

Pentru doua portii avem nevoie de doua tavi de pizza(se gasesc in Cora) si urmatoarele ingrediente :doua blaturi semipreparate(se gasesc la orice supermarket) doua triunghiuri de branza topita ketchup picant ,piper macinat 50 grame mortadela cu masline 20 grame sunca de praga 10felii de salam picant,un carnacior oltenesc masline ciuperci la conserva 100 grame cascaval razuit si o lingurita de oregano.

Pizza Cu De Toate

Pentru aluat. 500 gr faina. 1 cub drojdie. 300 ml apa. Pentru sos tomatte cu pasta pesto. 2 linguri de sos tomatte de la borcan,2 lingurite de pesto,1 lingurita menta uscata,3 linguri apa. 2 linguri ulei de masline extravirgin. 2 linguri amestec de rozmarin,menta,coriandu. 300 gr de cascaval ras de pus pe deasupra. 300 gr sunca de Praga slaba. 1 cutie de ciuperci intregi. 200 gr masline taiate.

Pizza Rustica

Pentru blat: 300 g faina 120 ml apa calda 10 g drojdie proaspata 2 linguri ulei de masline 1 lingura zahar 1 lingurita sare Pentru topping: 1 ceasca suc de rosii 1 lingurita oregano 120 g masline fara samburi 100 g ciuperci 150 g mozzarella 1 carnat semiafumat 50 g sunca 50 g kaizer 1 ardei kapia sare piper

Pizza Cu Bacon

100 gr bacon 300 gr faina 100 gr brinza de capra 1 lingura pasta de rosii checiap 1 ardei gras 1rosie un praf de sare 1 lingurita drojdie uscata 1lingura otet cimbru uscat 50ml ulei 1 cescuta apa calduta maghiran verde