Friptură / Grătar
Carnea friptă, pe grătar, în tigaie, sau în cuptor, rămâne o mâncare clasică, de care nu ai cum să te plictisești. Friptura, pe cât de simplu pare de făcut, pe atât de ușor este să o greșești.
O carne pretențioasă necesită multă răbdare și atenție, dar sunt câteva trucuri care îți garantează o friptură reușită.
Dacă ții cont de reguli elementare în bucătărie, vei avea cea mai bună friptură. Nu contează că îți place cu sosuri, cu sau fără garnitură, condimentată sau cât se poate de simplă.
O friptură bine făcută este baza oricărei bucătării.
Friptură de miel gătită lent cu salată de rodie
Descoperă savoarea și aroma delicioasă a fripturii de miel gătită lent cu salată de rodie - un preparat sofisticat pentru o masă specială.
Friptură de miel gătită lent, cu cimbru și ceapă
Friptura de miel gătită lent, cu cimbru și ceapă este o opțiune sănătoasă, bogată în proteine și fier, iar aromele intense vor fi un deliciu pentru papilele gustative.
Pulpă de miel la cuptor în stil grecesc
O pulpă de miel fragedă și aromată gătită în stil grecesc la cuptor cu cartofi este tot ce aveți nevoie pentru o masă de Paște perfectă și memorabilă, dar și pentru alte ocazii sau pentru zilele în care pur și simplu vă doriți un răsfăț culinar.
Pulpă de miel cu cartofi noi, la cuptor
Pulpa de miel cu cartofi noi la cuptor este o este o friptură delicioasă și sățioasă. Rețeta simplă și rafinată este perfectă pentru a-ți impresiona invitații sau pentru a-ți răsfăța papilele gustative.
Pui întreg la cuptor, cu usturoi și rozmarin
Acest pui întreg cu usturoi și rozmarin are cea mai crocantă piele, aromă bogată de unt și carne suculentă. O cină ușoară pregătită într-o singură tavă.
Cotlete de miel la grătar, cu morcovi și mazăre
Încearcă rețeta de cotlete de miel la grătar, servite alături de morcovi și mazăre și bucură-te de o delicioasă combinație de arome!
Cotlete de miel la cuptor
Cotlete de miel la cuptor, fragede, marinate în rozmarin, usturoi, ulei de măsline și un pic de lămâie. Sunt perfecte!
Friptură de miel la cuptor în stil italian
Friptura de miel la cuptor în stil italian este o opțiune excelentă pentru cine caută să încerce o nouă rețetă delicioasă, sănătoasă și plină de tradiție.
Pui cu unt - rețetă simplă și rapidă
Pui cu unt în stil indian este o specialitate culinară originară din India, constând în bucăți de pui fragede gătite într-un sos cremoas de unt, roșii și condimente aromate.
Pui cu sos pesto: o rețetă ușoară și delicioasă
Puiul cu sos pesto este un fel de mâncare gustos, sănătos și ușor de gătit, din doar câteva ingrediente, în mai puțin de 30 de minute.
Friptură de ied la cuptor - o delicatesă de neuitat
Friptura de ied la cuptor este o experiență culinară care îți va rămâne în memorie mult timp după ce o vei gusta. Gustul delicat și fraged al cărnii de ied, îți vor face simțurile să vibreze de plăcere.
Pui la cuptor cu sos de portocale
Puiul cu sos de portocale la cuptor este o cină rapidă și ușoară! Este gata în doar o oră și este plin de savoare!
Cum să faci friptura suculentă perfectă. Trucuri simple pentru a păstra carnea moale și delicioasă în cuptor
Friptura de pui, de vită sau de porc poate fi o parte delicioasă a mesei, mai puțin atunci când friptura este uscată și tare.
Ruladă de porc cu carnați și bacon
Această ruladă de porc umplută cu carnați și bacon (sau șuncă) este perfectă pentru cinele în familie, ocazii speciale și petreceri.
Mușhiuleț de porc la tavă. Cum îl prepari suculent și plin de arome
Mușchiuțelul de porc la cuptor este ușor de pregătit, dacă respectați câteva ponturi importante.
Mușchiuleț de porc la cuptor tăvălit prin oțet balsamic
Mușchiulețul de porc gătiti la cuptor și tăvălit prin oțet balsamic este o alegere excelentă pentru cinele de sărbători.
Friptură din ceafă de porc în vasul roman
Friptura din ceafă de porc în vasul roman este o variantă delicioasă a mâncării tradiționale.
Cotlete de porc la tigaie cu sos
O rețetă de cotlete de porc la tigaie cu sos ce poate fi gata de pus pe masă în mai puțin de 30 de minute. Cotletele de porc sunt prăjite și apoi gătite într-un sos bogat.
Escalop de porc cu ciuperci
Escalopul de porc cu ciuperci este un fel de mâncare sățios, gustos și de efect. Modul de pregătire este foarte ușor și nu necesită prea multă experiență în bucătărie.
Ruladă de porc umplută cu brânză și spanac
Rulada de porc suculentă și fragedă este umplută cu un amestec de spanac și brânză feta și apoi acoperită cu un sos picant făcut din oțet balsamic și rozmarin.
Ruladă de porc cu ciuperci și bacon
Rulada de porc este de fapt un mușchi de porc suculent, umplut cu ciuperci și bacon. Este gustoasă și o modalitate ușoară, dar și ieftină pentru a hrăni mai multe persoane.
Cotlet de porc umplut cu legume. Rețeta simplă cu un conținut scăzut de carbohidrați
Cotletele de porc umplute cu legume sunt pur și simplu spectaculoase. Deși se pregătesc foarte ușor, fără să necesite prea multă experiență în bucătărie, au un gust deosebit și pot face ca o cină servită în confortul propriei case să pară una de restaurant.
Cotlet de porc marinat în saramură
Cotlet de porc, la tigaie sau la cuptor, marinat în saramură, nu numai că este delicios, dar este preparatul central pentru o cină specială.
Ceafă de porc la tigaie. Reteta simplă și rapidă
Ceafa de porc la tigaie este super aromată și reprezintă o alegere perfectă pentru o masă rapidă.
Pulpă de porc la cuptor, în sos de roșii cu usturoi
Pulpa de porc la cuptor în sos de roșii cu usturoi este o cină ușoară și una dintre cele mai delicioase rețete. Carnea este fragedă, suculentă, aromată și foarte gustoasă. De asemenea, se face în cel mai scurt timp.
Rasol de porc la cuptor, cu bere
Rasol de porc la cuptor, cu bere - vezi cum se prepară rețeta și de ce ingrediente ai nevoie pentru această rețetă.
Rasol de porc cu cartofi, la cuptor
Rasol de porc cu cartofi, la cuptor, reprezintă unul dintre felurile de mâncare preferate în familie. Și argumentele sunt multe: este crocant, fraged și plin de aromă.
Pulpă de porc la cuptor cu bere
Pulpa de porc cu bere, la cuptor, este un fel de mâncare festiv ce se pregătește foarte ușor, din doar câteva ingrediente.
Cotlet de porc la tigaie, cu unt și ierburi aromatice
O rețetă foarte ușoară de cotlete de porc la tigaie suculente și gustoase, cu unt și o crustă crocantă de ierburi.
Cotlet de porc la grătar - cea mai simplă rețetă
Cum faci cel mai bun cotlet de porc la grătar, marinat, apoi rumenit bine. Dacă nu vrei să îl marinezi, este suficient să ungi cotletul cu puțin ulei înainte de a-l pune pe grătar.
Mușchiuleț de porc cu sos gorgonzola
Mușchiulețul de porc cu sos gorgonzola face ca orice masă să fie delicioasă, fără a mai pune la socoteală că este gata în doar 45 de minute.
Mușchi de porc cu sos de mere și legume, la cuptor
Mușchiul de porc, gătit la cuptor, cu sos de mere și legume, este o rețetă foarte ușoară, ce are un gust uimitor.
Șnițele de porc. Cum le faci fragede și pufoase
Șnițelul de porc este o masă ușoară și delicioasă pe care o va adora întreaga familie. Mâncare pentru o stare de bine!
Pulpă de porc cu cartofi, la cuptor
Pulpă de porc cu cartofi, la cuptor, apetisantă și suculentă, atât de fragedă încât se topește în gură. Vezi cum o gătești delicios de fiecare dată.
Escalop de porc. Rețeta simplă
O rețetă delicioasă de escalop de porc foarte crocant, cu o crustă de pesmet, ce se prepară în doar câteva clipe.
Pulpă de porc cu legume la cuptor
Pulpă de porc cu legume la cuptor: vezi cum se prepară rețeta și de ce ingrediente ai nevoie.
Ceafă de porc la cuptor, cu șuncă și cartofi
Ceafă de porc la cuptor rumenită în cuptor, în tihnă, cu șuncă și cartofi, poate fi o variantă perfectă de cină sau prânz.
Ceafă de porc la cuptor cu cimbru și usturoi
Ceafa de porc la cuptor, cu cimbru și usturoi, nu este neapărat cel mai sănătos din lume, dar cu siguranță, este printre cele mai delicioase.
Cum să gătești friptura de porc perfectă
Tot ce trebuie să știți despre cum se gătește corect carnea de porc la cuptor, la tigaie, la slow cooker sau air fryer. Aflați cum să obțineți o friptură suculentă și crocantă la exterior.
Cotlet de porc la cuptor cu glazură de miere și usturoi
Cotletul de porc întreg, gătit la cuptor, cu glazură de usturoi, este plin de aromă iar friptura va ieși perfect fragedă.
Obrăjori de porc cu vin și miere
Obrăjorii de porc cu vin și miere sunt nemipomenit de gustoși. In această rețetă sunt gătiți lent și sunt considerați o delicatesă.
Obrăjori de porc la cuptor, în sos de roșii și vin
Obrăjori de porc la cuptor, în sos de roșii și vin trebuie gătiți încet, pentru o perioadă lungă de timp, permițând cărnii să se frăgezească și aromelor să se dezvolte pe deplin.
Ficat de porc la tigaie, cu ceapă
Ficat de porc pane, tras la tigaie cu ceapă, este o rețetă simplă, ce poate fi făcută și savurată în orice seară a săptămânii.
Fajitas de pui la cuptor
Fajitas de pui la cuptor se face rapid și necesită un efort minim. Îl puteți pregăti dimineața sau chiar cu o seară înainte.
Ficat de porc prăjit
Această rețetă de ficat de porc prăjit la tigaie este plină de nutrienți și proteine, perfectă pentru o cină sau un prânz copios.
Pui cu legume la tigaie
Ai nevoie de o idee de cină ușoară, sănătoasă și rapidă? Această rețetă de pui cu legume la tigaie este exact ceea ce căuți!
Cotlet de porc întreg la cuptor cu salvie și rozmarin
Cotlet de porc întreg la cuptor cu salvie, rozmarin și cimbru este foarte ușor de preparat, cu doar câteva ingrediente simple.
Aripioare de pui la cuptor, în stil coreean
Aripioarele de pui la cuptor în stil coreean, crocante și picante, sunt sunt atât de gustoase încât nimeni nu va ghici că nu au fost prăjite în ulei.