Legume

Lista legumelor, clasificate în funcție de părțile lo comestibile.

Cartofii dulci - beneficii, contraindicații și rețete. Cine nu ar trebui să-i consume

Ce sunt cartofii dulci. Cum cresc cartofii dulci. Calorii și valori nutriționale. Beneficiile cartofilor dulci. Cum se gătesc cartofii dulci. Efectele secundare ale consumului de cartofi dulci.

Ștevia - cum se consumă și ce beneficii are pentru sănătate

Ce este ștevia, ce gust are, cum se consumă și ce beneficii are pentru sănătate. Cine nu ar trebui să consume ștevie și de ce este mai bună decat spanacul

Leurda - Beneficii, gust, retete. Cu ce este diferită de usturoi

Cum arată leurda, ce gust are și care sunt beneficiile ei pentru sănătate. Ce putem face cu leurda, care este cel mai bun mod de o găti și ce efecte secundare are consumul ei.

Broccoli, secretul sănătății. Ce beneficii are broccoli și de ce ar trebui să mănânci mai des

Broccoli este considerat, pe bună dreptate, un superaliment. Este sărac în calorii, și conține o mulțime de nutrienți și antioxidanți care ne susțin sănătatea din multe puncte de vedere.

Sparanghel - Beneficii, Gust, Rețete

Sparanghelul este o legumă populară în multe părți ale lumii. În funcție de tipul de sparanghel, se mănâncă crud sau gătit și se folosește în preparate precum supe, tocane sau salate.Aroma puternică, oarecum pământoasă a legumei este numai unul dintre motivele pentru care ar trebui să o includeți în meniu. De asemenea, este apreciat pentru beneficiile sale nutriționale și s-a dovedit că are potențiale proprietăți diuretice și de combatere a cancerului.

Loboda, cel mai bun înlocuitor verde al spanacului

Loboda, cel mai bun înlocuitor verde al spanacului