Brânzeturile pot fi un aliment clasic, dar și o delicatesă, în funcție de sortiment și de felul în care sunt consumate. Vara, nimic nu e mai bun decât o bucată de telemea cu roșii proaspete.
Pentru cei mai pretențioși, un platou cu mai multe tipuri de brânză, alături de un pahar de vin este alegerea ideală.
Brânza poate fi folosită atât în rețete clasice, sărate, cât și în deserturi. Există o mulțime de tipuri de brânză, iar cei care sunt pasionați de acest aliment le recunosc de la distanță.
Am ales 15 fotografii, cu 15 feluri diferite de brânză. Câte reușiți să ghiciți? Răspunsurile le găsiți la final. Succes!
Răspunsuri
1 - Edam
2 - Burrata
3 - Camembert
4 - Raclette
5 - Cambozola
6 - Feta
7 - Parmezan
8 - Haloumi
9 - Ricotta
10 - Cheddar
11 - Mozarella
12 - Emmentaler
13 - Tilsit
14 - Gorgonzola
15 - Roquefort