Un mix de zmeura si bucatele de ciocolata alba intr-o reteta sofisticata, dar usor de preparat.

Briose Cu Zmeura Si Alune
Timp total 35 minute

Ingrediente

  • 1 1/2 cani zahar pudra
  • 1/2 cana faina fara gluten
  • 150g alune de padure, macinate
  • 100g ciocolata alba, taiata in bucati mici
  • 1 cana mix de fructe de padure, congelate
  • 150g margarina, topita
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 6 albusuri de ou

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 180C. Se unge o tava de briose.

2. Se cern zaharul pudra si faina intr-un castron. Se adauga alunele, ciocolata alba si fructele de padure si se amesteca usor pentru a combina.

3. Se bate albusul de ou intr-un bol separat, pana se face spuma. Se adauga peste ingredientele uscate, alaturi de margarina si vanilie si se amesteca bine.

4. Se toarna amestecul in tava pregatita si se coace timp de 25-30 de minute pana devin aurii. Se lasa sa se raceasca in tava, apoi se scot. Se depoziteaza intr-un container etans.