Aceste fursecuri de origine mexicana sunt ideale pentru perioada sarbatorilor, cand simti nevoia de o gustare dulce din cand in cand.
Timp total 45 minute
Ingrediente
- 1 cana de unt
- 1/2 ceati zahar pudra
- 1/4 lingurita de sare
- 1 lingurita de extract de vanilie
- 2 1/4 cana faina
- 1 ceasca de nuci pecan, tocate
- 1/4 ceasca de zahar pudra
- 1/4 ceasca de bomboane de menta, zdrobite (optional)
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 175C.2. Se freaca untul cu 1/2 ceasca de zahar si vanilia. Se incorporeaza faina, nucile pecan si sarea. Se formeaza bile din cate o lingura de aluat si se pun pe o foaie de copt.
3. Se coc in cuptorul preincalzit aproximativ 15 minute. Cat inca sunt fierbinti, Se trec prin zahar pudra, apoi se mai presara o data cu zahar pudra cand se racesc.