Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Dulciuri și prăjituri
Cupcakes
Timp total
1 oră
Ingrediente
Blat:4 oua,250 gr. unt sau margarina, 1 cana lapte, 200 gr. zahat, faina cat cuprinde, 1 canita afine Crema:2 oua intregi,5 linguri zahar,4 linguri faina,10 linguri lapte,200 gr. unt si vanilie Decor: nuca de cocos, ciocolata topita
Recomandări
1
Prăjitură răsturnată cu portocale
2
Coniac de casă cu boabe de cafea
3
Dieta cu ouă - slăbești între 10 și 18 kg în 28 de zile cu o dietă perfectă
4
De ce fac floare murăturile și cum poți preveni acest lucru
5
Negresă de post cu vișine
6
Dorada la cuptor. Rețeta simplă și rapidă
7
De ce fermentează murăturile? Remedii și sfaturi practice
8
Cozonac cu FANTA de post - pufos, aromat & vegan
9
Sos libanez de usturoi. Sosul care va revoluționa gustul preparatelor tale
10
Cartofi dulci prăjiți - un deliciu savuros. Cea mai bună variantă de cartofi prăjiți
Trending
Aperitive și gustări
Brioșe cu cașcaval, șuncă și măsline
Prăjituri
Brioșe cu cafea - combinația ideală pentru iubitorii de dulce și cafea
Prăjituri
Guguluf marmorat - desertul ideal pentru familie și prieteni
Aperitive și gustări
Pastă de conopidă - aperitiv delicios și ușor
Prăjituri de post
Biscuiți de post cu borș - simpli, rapizi și gustoși
Rețete rapide
Zabaione - ce este și cum se prepară