Desi reteta pare una sofisticata, este foarte usor de preparat si dureaza numai 10 minute!
Timp total 10 minute
Ingrediente
- 4 briose de ciocolata, cumparate de la magazin
- 165g crema de ciocolata cu alune (cum ar fi Nutella)
- cacao (optional)
- 75g alune, prajite, taiate pe jumatate
- frisca
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 200C.2. Se taie partea de sus de pe fiecare briosa pentru a crea o suprafata plana si se arunca, apoi se taie o alta felie 1cm grosime pentru a utiliza ca un capac.
3. Se utilizeaza o lingurita pentru a face o gaura in centru, apoi se umple cu crema de ciocolata. Se pune capacul si se rastoarna pe o tava tapetata cu hartie de copt, apoi se coace timp de 7 minute sau pana cand s-a incalzit interiorul.
4. Se pudreaza cu cacao si se serveste imediat acoperit cu alunele si frisca.