Deserturile pe bază de ciocolată, fie că este albă, neagră, sau amăruie, sunt deosebite și irezistibile. Iar dacă se fac ușor și rapid, sunt întotdeauna bine-venite. 

Astăzi vă propunem o rețetă de fudge de ciocolată albă, simplu, fără coacere, gata în câteva minute. Îl puteți savura sub formă de batoane sau bomboane, de orice dimensiune. De asemenea, poate fi păstrat câteva zile în frigider. 

Fudge de ciocolată albă
Timp total 10 minute

Ingrediente

  • 175 g unt
  • 350 g zahăr
  • 1 cutie lapte condensat
  • 350 g ciocolată albă
  • 350 g bezele
  • 1 linguriță esență de vanilie

Mod de preparare

Pregătiți o tavă pe care o tapetați cu hârtie de copt.

Puneți laptele, zahărul și untul într-un vas pe foc. Când zahărul s-a topit și amestecul începe să fiarbă, opriți focul. Încorporați ciocolata albă și bezelele și amestecați până când toate ingredientele s-au topit și s-au combinat.

Turnați imediat crema în tavă și dați la frigider pentru 1-2 ore. Scoateți din tavă cu ajutorul foliei și tăiați în cubulețe cu latura de 2 cm.

Poftă bună!