Timp total 2 ore
Ingrediente
- 2 linguri ulei de masline
- 2 pulpe de iepure
- 100g bacon
- 3 catei de usturoi
- 2 cepe rosii
- 2 fire de rozmarin
- 300ml vin rosu
- 400g rosii in bulion
- 100ml supa de pui
- 1 lingura de unt
Mod de preparare
1. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu. Se adauga pulpele de iepure un iepure si se prajesc pe toate partile pana capata o culoare maronie. Cu ajutorul unei spumiere, se scoate din tigaie si se pune deoparte. Se adauga bacon in tigaie si se prajeste timp de 2-3 minute, pana cand isi schimba culoarea. Se adauga usturoiul si ceapa si se lasa pe foc timp de 1-2 minute. Se adauga vinul si rozmarinul si se lasa sa dea in fiert. Apoi se adauga iepurele si se da focul mic.2. Se paseaza rosiile cu ajutorul unei strecuratori, intr-un castron. Se adauga pulpa si sucurile si se amesteca. Se adauga supa de pui, se acopera cu un capac si se fierbe usor timp de o ora jumatate-doua ore.
3. Dupa ce carnea este gata, se adauga untul si se asezoneaza dupa gust. Se serveste cu orez, piure sau mamaliga.