Timp total 40 minute
Ingrediente
- Avem nevoie de:
- Pentru paturata:
- 1 lingura de ulei
- 1 lingura de otet
- Juma de kil de faina
- 1 praf de sare
- Pentru umplutura:
- 200 de grame telemea Delaco Neaos de oaie
- 300 de grame branza proaspata Delaco 4,4%
- 1 ou
- verdeata
- Alte merinde trebuincioase:
- - 4-5 cartofi albi taiati felii rotunde (rondele)
- - 1 kg de soanca taiata fasii de doua deste (sunca de porc afumata si pastrata la tinda, dupa obiceiul vechi, de
- tre‘ s-o lasi o noapte-ntreaga la desarat s-o poti manca…)
- - 5 cepe albe si rosii maruntite cu temei
- - 1 rosie (doar pulpa), 1 morcov, 1 tulpina de praz – taiate toate marunt, sa nu cada greu la stomacJ
- - mirodenii si condimente: sare, piper, foaie de dafin, boia de ardei iute