O prajitura simpla si delicioasa ce poate deveni, in scurt timp, desertul preferat al familiei tale.
Timp total 45 minute
Ingrediente
450g aluat de placinta 450g crema de branza 1 cana de zahar 1 lingurita esenta de vanilie 1/2 cana margarina topita 1/4 cana de zahar 1 lingurita scortisoaraMod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 175C. Se unge o tava.2. Se imparte aluatul in 2 parti egale, se intinde fiecare parte si se pune una dintre ele in tava. Intr-un bol mediu, se amesteca crema de branza, 1 cana de zahar, vanilie si se amesteca panca cand compozitia devine neteda si cremoasa. Se intinde peste aluat. Se adauga a doua foaie de aluat. Nu apasati. Se toarna margarina topita. Se amestecă 1/4 ceasca de zahar si scortisoara si se presara peste partea de sus.
3. Se da la cuptor timp de 25-30 minute sau pana cand partea de sus este aurie. Se lasa sa se raceasca, se taie si se serveste.