Timp total 1 oră
Ingrediente
- Pentru BLAT:
- 6 oua
- 250 gr. zahar
- 300 gr. faina
- 10 linguri apa rece
- 1 plic zahar vanilat
- coaja rasa de la jumatate de lam^aie
- un v^arf cutit sare
- Pentru ^INSIROPAT:
- sucul proaspat stors de la 1 portocala
- Pentru UMPLUTURA SI MOUSSE DE CAPSUNI :
- 700 gr. capsuni (pentru mousse si glazura) + 500 gr. capsuni pentru taiat (din care se opresc c^ateva pentru decor)
- 300 ml sm^ant^ana pentru frisca
- 3-4 linguri de zahar tos (sau dupa gust)
- 200 gr. ciocolata alba
- 2 plicuri de gelatina fin maruntita (2x10 gr.) sau 12 foi gelatina ( 2 pachete)
- optional 2 linguri zahar pudra pentru frisca (sau dupa gust)
- 1-2 plicuri zahar vanilat
- Pentru GLAZURA JELEU DE CAPSUNI:
- 200 gr. capsuni (din cele 700 gr. mentionate la mousse)
- 1 lingura zahar
- 50 ml. apa
- 5 gr. gelatina fin maruntita (1/2 plic)
- Pentru DECOR(optional):
- 8- 10 capsuni
- 50 grame ciocolata alba
- 1 lingura frisca lichida
- frunze de menta