Aceasta reteta de pulpe de pui prajite cu dovlecei si sfecla este un preparat ieftin si usor de facut pentru noptile de vara.

Pui De Vara
Timp total 50 minute

Ingrediente

  • 3 linguri de ulei de masline
  • 8 pulpe de pui
  • 2 dovlecei mari, taiati in bucati
  • 1 sfecla, taiata in bucati
  • 4 fire de cimbru, tocate
  • o capatana de usturoi

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se incalzeste 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie si se prajesc usor bucatile de pui, timp de 5 minute, pana incep sa capete o crusta maro.

2. Se transfera puiul intr-un tava, se stropeste cu uleiul de masline ramas si se lasa in cuptor timp de 10 minute. Se adauga legumele, cimbrul si usturoiul, se asezoneaza bine si se mai lasa timp de 25-30 minute pana cand puiul este auriu și legumele sunt fragede.

3. Se poate servi cu orez.