Plina de arome de lime si ardei iute, aceasta salata se poate servi pe paine prajita, pentru o cina speciala.
Timp total 20 minute
Ingrediente
- 4-6 felii de ciabatta
- 75ml ulei de masline
- 1 lime - sucul
- 3 cepe verzi, tocate fin
- 2 linguri de maioneza
- 1 ardei iute rosu, tocat fin
- 300g de carne de crab
Mod de preparare
1. Se incalzeste grill-ul. Se pun feliile de ciabatta pe o farfurie, se asezoneaza cu sare si piper negru si se perie cu ulei de masline. Se pun pe grill pentru aproximativ 1 minut pe fiecare parte, pana capata o culoare aurie. Se scot si se lasa sa se raceasca.2. Intr-un castron, se amesteca restul de 75ml de ulei, sucul de lime, ceapa verde, maioneza si ardei iute. Se condimenteaza dupa gust si se lasa timp de 5 minute.
3. Se pune carnea de crab intr-un castron si se adauga sosul.
4. Se pune o mana de frunze de salata pe platou si o lingura de salata alaturi. Se serveste cu ciabatta si felii de lime.