Plina de arome de lime si ardei iute, aceasta salata se poate servi pe paine prajita, pentru o cina speciala.

Salata de crab
Timp total 20 minute

Ingrediente

  • 4-6 felii de ciabatta
  • 75ml ulei de masline
  • 1 lime - sucul
  • 3 cepe verzi, tocate fin
  • 2 linguri de maioneza
  • 1 ardei iute rosu, tocat fin
  • 300g de carne de crab

Mod de preparare

1. Se incalzeste grill-ul. Se pun feliile de ciabatta pe o farfurie, se asezoneaza cu sare si piper negru si se perie cu ulei de masline. Se pun pe grill pentru aproximativ 1 minut pe fiecare parte, pana capata o culoare aurie. Se scot si se lasa sa se raceasca.

2. Intr-un castron, se amesteca restul de 75ml de ulei, sucul de lime, ceapa verde, maioneza si ardei iute. Se condimenteaza dupa gust si se lasa timp de 5 minute.

3. Se pune carnea de crab intr-un castron si se adauga sosul.

4. Se pune o mana de frunze de salata pe platou si o lingura de salata alaturi. Se serveste cu ciabatta si felii de lime.