Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Mâncăruri cu carne
Mâncăruri
Sarmalute libaneze
Timp total
2 ore
Ingrediente
Compozitia sarmalutelor este:
carne de vita, orez,
ceapa rosie tocata marunt,
sare, scortisoara,
un pic de menta uscata si un strop de zeama de lamaie pentru gust.
foi de vita
Recomandări
1
Cum se fierbe corect conopida și cât timp durează
2
Chifteluțe pufoase - cea mai simplă rețetă
3
Istoria zacuscăi. Originea și evoluția acestei delicatese românești
4
Tartă simplă cu mere - rețeta perfectă cu aluat fraged, zahăr brun și scorțișoară
5
Gogoșari umpluți cu varză albă și roșie
6
Langustine - Ce sunt și cum se mănâncă
7
Zacuscă de fasole din Ardeal
8
Focaccia. Rețeta simplă și rapidă, gata în 3 pași
9
Cum să faci lipii (pâine libaneză) perfecte
10
Hummus cu carne tocată de vită - o combinație sățioasă și plină de arome
Trending
Mâncăruri cu carne
Rețetă simplă de Pui Zingara (Piept de pui cu ciuperci și sos delicios)
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă