Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Salate și dressinguri
Sosuri
Sos de vara racoros cu patrunjel pentru gratare de carne sau peste
Timp total
10 minute
Ingrediente
iaurt nu f gras
2 buchetele de patrunjel spalat si curatat
150 ml de ulei de masline
sucul de la o jumatate de lamiie nu f mare
sare si piper
Recomandări
1
Care e diferența dintre untul sărat și cel nesărat?
2
Hering la cuptor - cea mai simplă rețetă
3
Ulei de ceapă verde - ce este și cum se folosește
4
Orez prăjit cu legume, în stil asiatic
5
Ciabatta - rețeta originală de pâine italiană. Cum se prepară și cu se se mănâncă
6
15 remedii pentru răceală și gripă. Cele mai bune tratamente
7
Paste cu sos de avocado
8
Cozonac fără frământare - rețeta simplă și rapidă
9
Mâncare cu gâturi de curcan la cuptor
10
Fulgi de hrișcă cu iaurt - un mic dejun sănătos și rapid
Trending
Aperitive și gustări
Brioșe cu cașcaval, șuncă și măsline
Prăjituri
Brioșe cu cafea - combinația ideală pentru iubitorii de dulce și cafea
Prăjituri
Guguluf marmorat - desertul ideal pentru familie și prieteni
Aperitive și gustări
Pastă de conopidă - aperitiv delicios și ușor
Prăjituri de post
Biscuiți de post cu borș - simpli, rapizi și gustoși
Rețete rapide
Zabaione - ce este și cum se prepară