Ingrediente
- un blat pandispan de 600 gr.,
- 1/2 pahar lichior (sau brandy),
- un pahar de lapte,
- pentru crema:
- 4 galbenusuri;
- 120 gr. zahar.,
- 120 gr. faina,
- 1/2 l lapte
- coaja rasa de la 3 lamii,
- 500 gr. frisca nu prea dulce,
- sare
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!
De la ciorbe la fripturi, bucătăria noastră e mereu deschisă. Abonează-te și nu vei mai rămâne pe dinafară.
Trebuie să fii de acord cu Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile și cu Regulamentul concursului
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!
De la gustări sănătoase la prăjituri păcătoase, avem meniul perfect. Abonează-te și nu-ți va mai fi foame de idei.
Trebuie să fii de acord cu Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile și cu Regulamentul concursului