Timp total 3 ore și 30 minute
Ingrediente
- FOI:
- 6 oua
- 6 albusuri
- 230g migdale fin macinate
- 50g faina
- 20g cacao
- 230g zahar pudra
- 25g zahar tos (sau 2 linguri)
- 1 lingurita cu esenta de vanilie
- 50g unt topit cu 40-60% grasime
- SIROP DE CAFEA:
- 100g zahar tos
- 120g apa
- 2 plicuri de cafea instant
- GANACHE DE CIOCOLATA:
- 300g ciocolata amaruie
- 280ml smantana pentru frisca cu minim 30% grasime
- 50g unt la temperatura camerei cu 40-60% grasime
- CREMA DE CAFEA:
- 6 galbenusuri
- 200g zahar tos
- 2 linguri cu apa
- 300g unt cu 80% grasime (sau 200g unt cu 80% grasime si 100g unt cu 60% grasime
- 2 linguri cu sirop de cafea
- DECOR:
- trufe de ciocolata
- cacao (optional)