Timp total 3 ore și 30 minute

Ingrediente

  • FOI:
  • 6 oua
  • 6 albusuri
  • 230g migdale fin macinate
  • 50g faina
  • 20g cacao
  • 230g zahar pudra
  • 25g zahar tos (sau 2 linguri)
  • 1 lingurita cu esenta de vanilie
  • 50g unt topit cu 40-60% grasime
  • SIROP DE CAFEA:
  • 100g zahar tos
  • 120g apa
  • 2 plicuri de cafea instant
  • GANACHE DE CIOCOLATA:
  • 300g ciocolata amaruie
  • 280ml smantana pentru frisca cu minim 30% grasime
  • 50g unt la temperatura camerei cu 40-60% grasime
  • CREMA DE CAFEA:
  • 6 galbenusuri
  • 200g zahar tos
  • 2 linguri cu apa
  • 300g unt cu 80% grasime (sau 200g unt cu 80% grasime si 100g unt cu 60% grasime
  • 2 linguri cu sirop de cafea
  • DECOR:
  • trufe de ciocolata
  • cacao (optional)