Trufele sunt umplute cu crema de branza, dovleac si de tone de condimente, apoi sunt trase in ciocolata. Perfectiune!

Trufe De Dovleac
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 85g crema de branza
  • 2 linguri de zahar
  • 75g piure de dovleac
  • 175g biscuiti zdrobiti
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/4 lingurita ghimbir macinat
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • 1/8 lingurita cuisoare
  • 1/8 lingurita ienibahar
  • Pentru glazura:
  • 454g ciocolata, fin tocata
  • 1 lingura ulei de nuca de cocos
  • bomboane pentru ornat

Mod de preparare

1. Intr-un procesor de alimente, se combina toate ingredientele. Se amesteca pana la omogenizare.

2. Se tapeteaza o tava cu hartie pergament. Se ruleaza amestecul in bile. Se pun bilele in congelator cel putin 1 ora sau pana la 1 zi.

3. Cat bilele sunt la fridider, se combina ciocolata tocata si uleiul intr-un castron cu microunde. Se baga la cuptorul cu microunde 30 de secunde, amestecand pana cand doar topita si neteda.

4. Se trece fiecare trufa prin ciocolata topita, acoperind uniform. Se scurge de exces. Se pun din nou pe foaie de copt. Se repeta cu trufele ramase.