Aperitive cu ardei
Ardei copti umpluti cu cascaval
Ardei grasi rosii (copti), cascaval, pesmet, oua, sare, piper, ulei,
Ardei umpluti cu pasta de branza si marar
6 bucati de ardei gras (diverse culori), 200 gr branza telemea, 100 gr branza dulce, 50 gr unt, 1 legatura marar
Budinca cu ardei si paste
penne rigate 400 gcascaval 200 gsmantana 400 gbranza 200 gardei verzi 2 bucatiardei rosii 2 bucatisare 1 lingurita
Clatite cu crema de branza si ardei copt
Avem nevoie de:-2 oua-1 cana faina de orez in amestec cu faina de nuci (eu le-am pastrat pe cele rezultate in urma prepararii unui laptede orez cu nuci, dar voi puteti sa le adaugati uscate)-1 cana lapte (eu am pus lapte de orez cu nuci, preparat de mine, dar puteti folosi orice fel de lapte va place)-putina sare-faina alba, cat cuprinde, pt. a forma aluatul de clatite.-crema fina de branza (preparata in casa sau de tip Philadelphia)-cateva fasii de ardei copt
Briose cu Cascaval Sofia si ardei gras
200 g faina200 ml lapte2 oua2 linguri ulei1 plic praf de copt100 g cascaval100 g ardei gras
Rulouri din ardei copti
2 ardei grasi galbeni sau portocalii, de dimensiune medie, taiati in jumatatiUmplutura la alegere
Ardei iuti umpluti cu branza
ardei iuti,bacon (cate o felie pentru fiecare jumatate de ardei),branza tip Philadelphia/ Almette/ Exquisa,cimbru