Retete cu Branza De Burduf

Papară cu pâine și ouă

Atunci când auzi de papară, te gândești automat la omleta țărănească. Dar papară are și altă semnificație, fiind un preparat cu felii de pâine, ouă și brânză, rumenit la cuptor. Este ideală ca aperitiv, mic dejun sau pe post de gustare și este delicioasă atât caldă, cât și rece.  Papara este un preparat economic, pentru că se face din ingrediente la îndemână, pe care oricine le ar în frigider. Este o rețetă rapidă pe care o puteți prepara și savura de câte ori aveți poftă de ceva dulce. 

Bulete De Cascaval

Cine nu indrageste aceste bilute pufoase si apetisante? Aceasta e o varianta si mai speciala pentru ca de fapt nu contine cascaval si nu sunt deloc gretoase sau imbibate in ulei. Si sunt atat de usor de facut...

Mamaliga cu de toate la cuptor

400 g malai1,5 l apaSareBranza de burdufSmantanaBranza grasa si untoasa de oaieOuaLapte sau iaurt grascascaval

Bulz a la Droop

mamaliga (cam 500 gr) potrivitacca 300 gr kaizer 2 oua2 linguri de untcca 300 gr branza de burdufpiper dupa gust

Pateuri cu praz si branza de burduf

- foitaj (eu am cumparat Bella),- praz- branza de burduf- ou- sare, piper