Retete cu Hribi

Supă cremă de hribi cu usturoi

Ciupercile sunt o sursă excelentă de proteine vegetale și nu trebuie să lipsească dntr-o alimentație echilibrată, fie că urmați un regim de viață vegetarian sau nu. De la bananlele ciuperci champignon, până la hribi, gălbiori sau soiuri sofisticate, cum ar fi trufele, ciupercile pot fi gătite într-o mulțime de feluri. Tocănițe, supe, sosuri pe bază de ciuperci, salate sau orice vă vine în minte. Astăzi vă propunem o rețetă de supă cremă de ciuperci, delicioasă și sănătoasă, ușor de făcut. O puteți face din orice fel de ciuperci, nu numai din hribi. 

Hribi cu usturoi la borcan

Hribi la borcan, în ulei, aromatizați cu usturoi, pentru iarnă. Vezi care sunt ingredienteled e care ai nevoie și modul de prepare.

Peste umplut cu legume

un crap mare de 5 kg, 1 kg bureti (opintici) 500 gr hribi 2 rosii 2 cepe o lamie 100 gr orez 100 ml ulei 2 oua piper macinat dupa gust sare dupa gust foi de dafin 4-5 catei de usturoi

Salata cu hribi si carne de pui

o bucata de pui (pot fi 2 pui fara piept si fara pulpe) 1 morcov o telina o radacina pastarnac o ceapa 2 castraveti murati 300 g hribi 3 cepe 1 cescuta otet,condimente maioneza obtinuta din 1 ou crud doua oua fierte 100 ml ulei

Tocanita de hribi cu legume

2 cepe 1 morcov 1/2 gogosar 300 gr rosii in suc propriu 600 gr hribi 3-4 linguri ulei sare piper 1/2 lingurita boia de ardei dulce 2 catei de usturoi