Iata ce poti folosi pentru a-ti vindeca tenul de cosuri, riduri si alte imperfectiuni.

Sare si miere pentru acnee
Daca esti in cautarea unui tratament rapid pentru acnee, foloseste o crema fina preparata din sare si miere. Aplica masca pe cosuri si las-o sa actioneze intre 5 si 7 minute. Acest tratament calmeaza durerea, dar ajuta si la curatarea pielii si a tenului de acnee. La final, indeparteaza compozitia cu apa rece.

Otet de mere pentru ten gras
Foloseste acest ingredient magic pentru a controla nivelul Ph-ului pielii si pentru a combate efectul lucios al tenului gras. Toarna otet de mere intr-un flacon cu pulverizator si foloseste-l pe post de tonifiant facial.

Scortisoara pentru buze frumoase
Foloseste scortisoara pentru a da volum buzelor in doar cateva minute. Adauga putina scortisoara in lip gloss-ul tau si aplica-l apoi pe buze cu incredere.

Curcuma pentru cicatrici
Cosurile pot lasa in urma tot felul de cicatrici. Pentru a regenera starea pielii tale, tot ce trebuie sa faci este sa incluzi pudra de curcuma in rutina zilnica. Prepara o pasta fina amestecand putina pudra de curcuma cu suc de lamaie. Aplica acest tratament pe zonele sensibile si pe pete. Lasa-l sa actioneze timp de 20 de minute, apoi clateste cu apa calduta.