Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Exfoliant

Combina cantitati egale de zat de cafea si ulei de cocos si amesteca-le. Este un exfoliant natural pentru fata si corp, usor de facut si bun pentru pielea ta.

Te scapa de mirosul de usturoi de pe maini

Vrei sa iti cureti mainile dupa tăierea usturoiului? Pur si simplu inmoaiele in cateva lingurite de zat de cafea si freaca-le usor. Cafeaua va absorbi mirosul de usturoi. Apoi clateste-le cu apa pentru a avea maini proaspete si curate.

Curata tigaile

Daca exista o crusta pe fundul tavilor tale de metal si nu vrei sa fii prea agresiv, foloseste zatul de cafea, care este suficient de abraziv, pentru a curata crusta fara a deteriora suprafata. Doar intinde cateva lingurite peste tigaie si foloseste un burete pentru a freca usor.

Te scapa de mirosurile din frigider

Zatul de cafea are o capacitate uimitoare de absorbtie a mirosurilor. In cazul in care frigiderul tau are un miros urat, pune un recipient deschis plin de zat de cafea si mirosul va disparea in cateva zile.

Fertilizator pentru gradina

Ca ingrasamant natural, cafeaua este o binecuvantare pentru plante. Daca ai plantele in ghivece sau ai o gradina, foloseste zatul ca un ingrasamant ieftin si ecologic.

Exista o multime de utilizari pentru zatul de cafea si aceasta lista arata doar cateva dintre utilizarile mai practice si mai comune. In plus, poate va inspira sa incepeti sa traiti o viata mai ecologica.