Daca ti-a aparut macar o data in newsfeed-ul de pe Facebook sau de pe Instagram o poza cu un desert pe baza de cafea si ti-ai propus sa-l incerci, acesta este exact locul pe care il cauti.
Cafeaua are multe intelesuri, dar asocierea cu dulciuri este ceva nou si inedit, la fel de bun pe cat de bine arata.
Unii prefera cafeaua neagra, altora le place espresso, mocha, latte, cappuccino sau macchiato. Unora le place dimineata, altii ar bea cafea la orice ora. Unii o beau acasa, la birou sau in oras. Cu iubitul sau cu prietenele.
Dar nimeni nu ar putea refuza o cafea-desert. Si nu e vorba despre un banal frappe cu inghetata si topping, ci despre a duce lucrurile la nivelul urmator.
Coffeol este locul in care trebuie sa mergi, daca vrei sa te bucuri de cafea si ceva dulce, in acelasi timp.
Imagineaza-ti un frappe cu topping de inghetata si bucati de Kinder deasupra. Sau biscuiti Oreo, sau ciocolata cu menta. Madness! Exact asa se si numesc specialitatile lor, pentru ca daca ai ajuns pana acolo, e clar ca nu te-ai dus pentru un banal espresso cu lapte.
Daca ai ajuns la Coffeol pentru prima data si nu ai vazut poze inainte, probabil ca nu stii la ce sa te astepti. Iti poti imagina cum va arata desertul pe care il comanzi, dar sa nu te mire daca primesti un frappe cu un topping de inghetata cu tot cu cornet deasupra.
Daca esti din Bucuresti, ar trebui sa stii ca singura locatie este in Centrul Vechi, Strada Franceza, Nr 44, mai exact. Dezavantajul este ca locul e mic si mai tot timpul aglomerat. Vara poti sta si afara, pentru ca au cateva mese pe terasa.
Daca ai ajuns pana acolo ar trebui sa mai stii ca vei astepta chiar si pana la 30 de minute pentru un Madness. Indiferent ce topping dulce preferi, ai de unde alege, oricat de pretentios ai fi, pentru ca au cel putin sase sortimente diferite. Pretul unui Madness este de 22 de lei.
Daca nu te atrage ideea de cafea-desert, ai de ales intre ceai, cafea, fresh-uri si ciocolata calda.
Mai gasesti Coffeol si in Ploiesti (Ploiesti Shopping City) si Brasov (Strada Michael Weiss, Nr. 16).