Cât ai fi dispus să plătești pentru o pizza bună? Cu siguranță mult mai puțin decât prețul cu care se vinde cea mai scumpă pizza din lume.

Iubitorii de pizza nu prea se uită la preț atunci când ajung într-un restaurant și vor să comande cea mai bună pizza. Dar parcă 2000 de dolari pentru o singură pizza e prea de tot! Dacă italienii sunt renumiți pentru că fac cea mai bună pizza, ei bine, americanii o fac pe cea mai scumpă.

(metro.co.uk)

Ce conține?

Potrivit Business Insider, cea mai scumpă pizza din lume se vinde cu 2000 de dolari. Ce primești de banii aceștia? O pizza deloc banală, cu blat negru, colorat cu cerneală de sepie, brânză Stilton, foie gras, trufe, caviar și flori comestibile. Totul îmbrăcat în foiță de aur de 24 de karate.

(metro.co.uk)

Dacă te gândești că este doar exagerat de scumpă, bucătarul care a creat-o, Braulio Bunai, ne asigură că este și foarte delicioasă.

Pizza se găsește la restaurantul Industry Kitchen, din New York, iar clienții cu dare de mână trebuie să o comande cu cel puțin 48 de ore înainte, pentru a o putea servi.