Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Organizația Mondială de Agricultură și Alimentație a început demersurile pentru a introduce insectele în meniurile restaurantelor. Greierii, lăcustele, viermii, muștele ar putea ajunge preparate obișnuite din meniurile restaurantelor.

Resursele de hrană ale Planetei sunt din ce în ce mai puține, așa că insectele sunt o opțiune din ce în ce mai valabilă pentru hrană. Insectele reprezintă o sursă importantă de proteine, iar în alte țări sunt considerate delicatese.

Reprezentanții Organizației Mondială de Agricultură susțin că introducerea insectelor în alimentație se poate face treptat, pentru a-i lăsa pe români să se obișnuiască cu ideea. Autoritățile au recurs la această măsură pentru că, până în 2050, este estimat ca populația globului să ajungă la peste 9 miliarde de oameni. În aceste condiții, resursele de hrană ale Planetei nu vor mai fi suficiente pentru toată lumea.

Parlamentul European a vizat încă de anul trecut introducerea insectelor în alimentație. Conform specialiștilor, oamenii se pot obișnui cu orice, dacă li se dă în mod treptat. Așa s-a întâmplat și cu fructele de mare, care acum sunt o delicatesă pentru mulți oameni.
Ce zici, te-ai putea obișnui cu ideea de a mânca insecte?