Majoritatea dintre noi iubim cafeaua. Că e mai tare sau mai slabă. Că e cu lapte sau fără. Că e clasică sau fără cofeină. E unul dintre lucrurile care fac mai ușor trezitul dimineața.

Ne începem ziua cu ea și ne însoțește pe tot parcursul ei. Dar cafeaua pe care o bem nu e doar sursă de energie sau pretext de socializare. Felul de cafea preferat spune mai multe decât ai crede despre personalitatea ta. Cei de la I Love Coffee au făcut un studiu despre obiceiurile de consum legate de cafea și au publicat rezultatele. Sigur că nu se aplică 100% pentru oricine, dar sunt câteva trăsături comune.

Cafeaua neagră

Îți plac lucrurile simple, la obiect. Ești tăcut, dar uneori ai toane. Îți place să păstrezi totul minimalist și urăști să te complici.

Espresso

Îți place să fii lider, ești muncitor și ambițios, dar uneori dificil de înțeles. Știi întotdeauna ce vrei și cum să obții.

Caffe Latte

Te enervezi ușor și te hotărăști greu atunci când vine vorba de luat decizii. Îți place să îi mulțumești pe cei din jur și te concentrezi destul de mult pe asta.

Cappuccino

Ești obsedat de control, creativ, sincer și motivat. Ești sociabil, te împrietenești repede cu oamenii, dar te și plictisești repede de cei care nu au ceva de oferit.

Frappe/ frappuccino

Ești genul de om căruia îi place să încerce lucruri cât mai multe și mai diverse. Ești un adevărat trend setter, ești curajos și ai spirit de aventură. Nu faci neapărat cele mai sănătoase alegeri.

Cafea instant

Ești optimist și știi că norocul îți surâde aproape de fiecare dată. Ești relaxat și ai tendința de a lăsa lucrurile pe ultima sută de metri.

Voi ce cafea preferați? Cu ce băutură vă începeți ziua? Vi se aplică trăsăturile de mai sus?