Nu va trebui sa scrii o lista de cumparaturi pe spatele unui plic, pentru ca The Family Hub are trei camere de interior care fac cate o fotografie de fiecare data cand se inchide usa. Aceste imagini si note pot fi accesate de oriunde, prin intermediul unei aplicatii de pe telefonul smartphone.

Frigider include un ecran tactil de 21,5 inch, care poate afisa, de asemenea, imagini cu amintirile de familie preferate. Deci, in timp ce iei o sticla de vin iti poti aminti si de momentele frumoase petrecute impreuna.

Cu conectivitate web, The Family Hub poate afisa retete, reda muzica si canale tv, facandu-l in mod considerabil mai distractiv decat orice at aparat din bucatarie. Samsung nu este singurul brand care aduce aparate inteligente. Whirlpool si LG au game dedicate, permitandu-ti sa faci mai mult in jurul casei in timp ce nici macar nu esti acolo.

Vrei sa pornesti masina de spalat in timp ce esti blocat in trafic? Exista o aplicatie pentru asta. Sa incalzesti cuptorul inainte de a ajunge acasa? Exista o aplicatie pentru asta. Poti chiar sa pornesti centrala sau aerul conditionat.

Daca la un moment dat, un frigider, care avea un dozator de gheata si apa a fost considerat sofisticat, acum tehnologia ne duce in zone in care nu ne-am imaginat niciodata. In acest fel, nu va mai fi mult pana cand nu numai ca stim ce este in frigider, dar frigiderul ne va trimite retete care corespund cu ingredientele pe care le avem.