Este gata in numai 20 de minute, deci face parte din categoria "desertul perfect"!
Timp total 20 minute
Ingrediente
- 16 biscuiti cu cacao si lapte
- 100g cirese, tocate
- 250g nuca de cocos deshidratata
- 395g lapte condensat indulcit
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 125g ulei de cocos, topit
- 1/2 lingurita colorant alimentar roz
- 200g ciocolata neagra, topita
Mod de preparare
1. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, inclusiv pe partile laterale. Se aranjanjeaza biscuitii la baza tavii.2. Se toarna lapte condensat, esenta, ulei de cocos si colorant alimentar intr-un bol mare si se amesteca bine. Se adauga ciresele si nuca de cocos si se amesteca constant, adaugand cateva picaturi suplimentare de colorant alimentar, pana cand se ajunge la culoarea dorita.
3. Se toarna amestecul peste biscuiti. Se preseaza amestecul de si se niveleaza.
4. Se intinde ciocolata pe partea de sus. Se lasa sa se intareasca timp de o ora. Se taie in bucati si se serveste.