Ce poate fi mai bun decat un desert cu Nutella?
Timp total 40 minute
Ingrediente
- 55g migdale
- 2 linguri seminte de dovleac
- 2 linguri seminte de floarea soarelui
- 2 linguri seminte de in
- 50g faina de migdale
- 75g fulgi de nuca de cocos
- Nutella:
- 100g alune de padure
- 100g cacao
- 100g de ulei de cocos
- 100ml sirop de artar
Mod de preparare
1. Se inmoaie alunele in apa peste noapte. A doua zi, se scurg si se clatesc bine.2. Pentru Nutella, se pun alunele intr-un mixer si se amesteca. Se adauga 1/4 lingurita sare si se amesteca pentru a combina. Se adauga 25g cacao si se amesteca pentru a combina, apoi se adauga 25g ulei de nuca de cocos si se amesteca. Se repeta, alternativ, cacao si ulei de cocos, pana se combina.
3. Se adauga sirop de artar intr-un flux subtire pentru a forma o pasta. In cazul in care nu se omogenizeaza cu amestecul, se adauga apa calda, 1-2 linguri si se amesteca. Se pune intr-un recipient etans si se depoziteaza pana la utilizare.
4. Intre timp, se macina migdalele, semintele de dovleac si de floarea-soarelui cu un blender, pana cand sunt faramitate.
5. Se combina cu seminte de in, faina de migdale, nuca de cocos si Nutella.
6. Se unge o tava si se tapeteaza cu folie de plastic. Se pune amestecul in tava si se presara nuca de cocos. Se acopera cu folie de plastic si se raceste timp de 30 de minute.