Daca nu vrei sa-i consumi simpli, afla ca merg perfect langa un mousse de ciocolata.
Timp total 25 minute
Ingrediente
- 3 lingurite de frunze de menta, tocate
- 150g faina
- 2 lingurite esenta de menta
- 100g unt
- 50g zahar pudra
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 180C. Intr-un bol, se adauga menta proaspat tocata in faina. Apoi se adauga extractul de menta. Se adauga untul si se framanta cu varful degetelor pana cand sunt bine amestecate, apoi se incorporeaza zaharul pudra. Se aduce intregul amestec impreuna, cu o lingura de lemn, pentru a forma un aluat rigid. Se intinde aluatul, pe o suprafata pudrata cu faina, la o grosime de aproximativ 0,5 cm si se taie rotund, folosind un taietor de 5cm.2.Se pun rondelele cu atentie pe o tava de copt (nu este nevoie sa se unga sau sa se tapeteze) si se baga la cuptor timp de 10-15 minute, pana cand capata o culoare aurie, pala. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. Odata ce s-au racit, se presara cu zahar pudra. Se servesc cu mousse de ciocolata.