Rasfata-te cu aceste prajiturele acoperite cu Nutella, Ferrero Rochers si stropite cu ciocolata.

Briose Choctella
Timp total 40 minute

Ingrediente

  • 140g zahar brun
  • 100g unt
  • 75g ciocolata neagra, tocata
  • 125ml apa
  • 2 oua
  • 200g faina
  • 2 linguri cacao
  • 240g Nutella
  • frisca
  • 12 bomboane de ciocolata Ferrero Rocher
  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 160C. Se tapeteaza 12 forme de briose cu hartie de copt. Se pune zaharul, untul, ciocolata si apa intr-o cratita mare la foc mediu. Se amesteca timp de 3 minute sau pana cand compozitia este neteda. Se pune deoparte sa se raceasca.

2. Se adauga ouale la amestecul de ciocolata si se omogenizeaza. Se cerne faina si cacao peste amestecul de ou. Se incorporeaza incet. Se imparte amestecul in formele preparate. Se dau la cuptor timp de 20 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata. Se lasa sa se raceasca complet.

3. Se intinde Nutella peste briosele racite. Se acopera fiecare cu frisca, un Ferrero Rocher si fulgi de ciocolata.