Ar putea arata ca briosele de ciocolata alba obisnuite, dar centrul are o surpriza nemaipomenita.
Timp total 35 minute
Ingrediente
- 375g faina
- 1 1/2 linguri de bicarbonat de sodiu
- 150g zahar pudra
- 250g ciocolata alba, tocata
- 3 oua, batute
- 150g unt topit
- 200g iaurt natural
- 2 lingurite de lapte
- 12 capsuni
- 1 lingura de zahar granulat
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 200C si se unge o tava de briose cu 12 forme si se tapeteaza cu hartie.3. Se amesteca faina, bicarbonatul de sodiu, zaharul si ciocolata intr-un castron mare, cu un varf de sare. Se bat impreuna ouale, untul topit, iaurtul si laptele, apoi se incorporeaza rapid in ingredientele uscate.
4. Se imparte amestecul in forme, apoi se impinge o capsuna in fiecare briosa, asigurandu-va ca este complet inchisa de aluat. Se presara cu zahar granulat, apoi se coc timp de 20-25 minute. Se raceste in tava timp de 5 minute, apoi se scot si se racesc complet.