In mai putin de o ora poti prepara o cina delicioasa.

Carnati Cu Ceapa Si Ardei Gras
Timp total 40 minute

Ingrediente

  • 6 carnati italienesti
  • 2 linguri de unt
  • 1 ceapa, felii
  • 1/2 ceapa rosie, feliata
  • 4 catei de usturoi, tocati
  • 1 ardei gras rosu, felii
  • 1 ardei gras verde, feliat
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita oregano
  • 1/4 cana vin alb

Mod de preparare

1. Se pun carnatii intr-o tigaie mare la foc mediu, si se rumenesc pe toate partile. Se scot din tigaie si se feliaza.

2. Se topeste untul in tigaie. Se amesteca ceapa, ceapa rosie, si usturoi, si se calesc 2-3 minute. Se adauga ardei gras rosu si verde. Se asezoneaza cu busuioc si oregano. Se adauga vinul alb. Se lasa pe foc si se amesteca pana cand ardeii si ceapa sunt fragede.

3. Se adauga feliile de carnati in tigaie, langa legume. Se reduce caldura, se acopera si se fierb timp de 15 minute. Se servesc.