Un cheesecake cu mere in care vei descoperi aromele toamnei.

Cheesecake De Toamna
Timp total 1 oră și 10 minute

Ingrediente

  • 1 cana biscuiti graham, zdrobiti
  • 1/2 cana nuci pecan, tocate marunt
  • 3 linguri de zahar alb
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/4 cana unt
  • 230g crema de branza
  • 1/2 cana zahar
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 4 cani mere, decojite, in felii subtiri
  • 1/3 cana de zahar alb
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/4 cana de nuci pecan, tocate

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C. Intr-un castron mare, se amesteca impreuna biscuitii, 1/2 cana de nuci pecan fin tocate, 3 linguri de zahar, 1/2 lingurita scortisoara si unt topit. Se preseaza pe baza unei tavi. Se coace timp de 10 minute

2. Intr-un castron mare, se combina crema de branza si 1/2 cana de zahar. Se amesteca la viteza medie pana la omogenizare. Se adauga ouale, pe rand, amestecand dupa fiecare adăugare. Se adauga esenta de vanilie; se toarna toarna peste crusta coapta.

3. Intr-un castron mic, se amesteca 1/3 cana de zahar si 1/2 lingurita de scorțisoara. Se adauga feliile de mere si se amesteca pentru a le acoperi. Se pun merele, in strat, peste crema de branza si se presara cu 1/4 cana de nuci pecan tocate.

4. Se coace timp de 60-70 de minute. Cu un cutit, se slabeste marginea de tava. Se lasa sa se raceasca, apoi se scoate din tava. Se lasa sa se raceasca inainte de servire.