Aceste ciuperci delicioase au acelasi gust ca in marile restaurante si sunt perfecte langa o friptura de porc sau de vita.

Ciuperci Umplute
Timp total 45 minute

Ingrediente

12 ciuperci intregi 1 lingura de ulei 1 lingura de usturoi tocat 220g crema de branza 1/4 cana parmezan ras 1/4 lingurita de piper negru macinat 1/4 lingurita ceapa pudra 1/4 lingurita ardei iute

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C. Se pulverizeaza cu spray de gatiti o foaie de copt. Se sterg usor ciupercile curatate cu un prosop de hartie. Se rup cu grija cozile. Se toaca cozile extrem de fin.

2. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu. Se adauga usturoi si cozile tocate marunt. Se prajesc, avand grija sa nu se arda usturoiul. Se pune deoparte sa se raceasca.

3. Atunci cand amestecul se raceste, se adauga crema de branza, parmezan, piper negru, ceapa pudra si ardei iute. Amestecul ar trebui sa fie foarte gros. Cu ajutorul unei linguri, se umple fiecare ciuperca cu o cantitate generoasa de umplutura. Se aranjeaza capacele ciupercile pe foaia de copt pregatita.

4. Se dau la cuptor timp de 20 minute.