Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Aperitive și gustări
Ciuperci umplute
Timp total
30 minute
Ingrediente
Ciuperci albe proaspete 1 kg
Ceapa alba 1 buc
Cascaval clasic 100 g
Carne de pui 200 g
Patrunjel verde 1 legatura mica
Piper negru un varf de lingurita
Sare 0.5 lingurite
Maioneza 4 linguri
Recomandări
1
Orez mexican - rețeta autentică și plină de savoare
2
Cum se fierb corect și cum se curăță ouăle de prepeliță
3
Friptură de porc la cuptor. 22 rețete savuroase pentru prânz sau cină
4
Pulpă de porc cu cartofi, la cuptor
5
Dovlecei pane de post, la cuptor sau prăjiți în tigaie
6
Mac and Cheese - rețeta originală americană de macaroane cu brânză
7
Ouă ochi la cuptor, pentru un mic-dejun sănătos
8
Cafea cu lapte de cocos. O aventură tropicală în cana ta de cafea
9
76 Mâncăruri ușoare de seară. Rețete rapide și perfecte pentru o dietă echilibrată
10
Ouă marinate - gustarea perfectă pentru petreceri și mese festive
Trending
Aperitive și gustări
Brioșe cu cașcaval, șuncă și măsline
Prăjituri
Brioșe cu cafea - combinația ideală pentru iubitorii de dulce și cafea
Prăjituri
Guguluf marmorat - desertul ideal pentru familie și prieteni
Aperitive și gustări
Pastă de conopidă - aperitiv delicios și ușor
Prăjituri de post
Biscuiți de post cu borș - simpli, rapizi și gustoși
Rețete rapide
Zabaione - ce este și cum se prepară