Aceasta reteta este ieftina, delicioasa si dureaza doar o jumatate de ora pana este gata.
Timp total 40 minute
Ingrediente
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa
- 1 praz
- 2 catei de usturoi
- 6 pulpe de pui dezosate si fara piele
- 2 linguri de cimbru
- 1 lingura de faina
- 300ml apa fiarta
- 300g mazare
- 75ml smantana lichida
- Pentru cobbler:
- 125g faina
- 1 lingurita de praf de copt
- 1 ou
- 75ml zer
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 220 grade. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Se adauga ceapa si prazul si se calesc usor timp de 5 minute, pana se inmoaie. Se adauga usturoiul si se lasa pe foc timp de inca un minut. Se adauga carnea de pui si cimbru si se prajeste pe toate partile. Se amesteca faina, se fierbe timp de 30 de secunde, se asezoneaza, apoi se adauga apa clocotita si se adauga mazarea si smantana. Se asezoneaza bine.2. Intr -un castron, se amesteca ingredientele pentru cobbler. Se pune carnea, impreuna cu sosul in 4 vase termorezistente (de aproximativ 300ml). Cu ajjutorul unei linguri, se pune cobblerul pe fiecare bucata de carne. Se da la cuptor timp de 15-20 de minute, pana cand cobblerul este crescut si auriu.