Ce faci atunci când ai poftă să bei ceva dulce și bun, dar n-ai chef să ieși din casă? Îți faci un cocktail cu căpșuni și vin rose și multă gheață, care să te revigoreze și să-ți dea energie. 

Îl puteți prepara pentru a-l savura singuri, în cantitate mai mică decât cea din rețetă, sau îl puteți face atunci când aveți musafiri. Garantat vă veți da pe spate prietenii cu aceste cocktail-uri. Pentru un plus de efect, puteți înmuia marginea paharului în zahăr. 

Cocktail cu căpșuni și vin rose
Timp total 10 minute

Ingrediente

  • o sticlă de vin rose demisec (750 ml)
  • 500 g căpșuni
  • 60 ml votcă
  • zeama de la o lămâie
  • gheață
  • mentă (opțional)

Mod de preparare

Puneți într-un robot de bucătărie jumătate de sticlă de vin, jumătate din cantitatea de căpșuni, votca, zeama de lămâie și 2 căni de gheață și mixați bine.

Dacă compoziția este prea lichidă, mai puneți gheață și mixați din nou. Repetați procesul și cu celelalte ingrediente. Serviți imediat, cu mentă proaspătă.