Ce faci atunci când ai poftă să bei ceva dulce și bun, dar n-ai chef să ieși din casă? Îți faci un cocktail cu căpșuni și vin rose și multă gheață, care să te revigoreze și să-ți dea energie.
Îl puteți prepara pentru a-l savura singuri, în cantitate mai mică decât cea din rețetă, sau îl puteți face atunci când aveți musafiri. Garantat vă veți da pe spate prietenii cu aceste cocktail-uri. Pentru un plus de efect, puteți înmuia marginea paharului în zahăr.
Timp total 10 minute
Ingrediente
- o sticlă de vin rose demisec (750 ml)
- 500 g căpșuni
- 60 ml votcă
- zeama de la o lămâie
- gheață
- mentă (opțional)
Mod de preparare
Puneți într-un robot de bucătărie jumătate de sticlă de vin, jumătate din cantitatea de căpșuni, votca, zeama de lămâie și 2 căni de gheață și mixați bine.Dacă compoziția este prea lichidă, mai puneți gheață și mixați din nou. Repetați procesul și cu celelalte ingrediente. Serviți imediat, cu mentă proaspătă.