Aceasta bautura este dulce-picanta ca un baton de ciocolata cu aroma de ardei iute. Desigur, pentru oaspeții carora nu le plac condimentele, puteți folosi doar vodca simpla in loc de infuzata in ardei.
Timp total 10 minute
Ingrediente
- 60g vodca infuzata in ardei
- 60g lichior de ciocolata Godiva
- cacao
- ardei cayenne
- frisca
- un ardei iute thailandez
Mod de preparare
1. Pentru a face vodca infuzata in ardei, se pune un pumn de ardei iute Thai intr-o sticla de vodca si se lasa sa stea timp de 3 zile. Se gusta pentru a testa nivelul de caldura. Daca il doriti mai picant, lasati-l sa continue sa infuzeze timp de pana la 5 zile. Daca este suficient de iute, sa scot ardeii afara, se transfera intr-un alt recipient si se adauga mai multa vodca.2. Se amesteca cacao impreuna cu un varf de cutit de boia iute si se tapeteaza gura unui pahar de martini. Se agita vodca cu lichior de ciocolata intr-un shaker si se toarna amestecul in pahar. Se acopera cu frisca si se adauga un ardei iute.