Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Friptură / Grătar
Mâncăruri
Escalop de vitel aromat
Timp total
1 oră
Ingrediente
600 g pulpa de vita 2 linguri cu mustar 1 lingura oregano 1 lingura busioc 1 lingura cimbru 3 oua 6 linguri de pesmet sare piper boia de ardei
Recomandări
1
Ayran vs. iaurt: Care e diferența și care este mai sănătos?
2
Câte smochine poți mânca pe zi. Ce spun specialiștii
3
Pulpă de porc la cuptor, în sos de roșii cu usturoi
4
Dieta scandinavă: Meniu, principii, rezultate. Lista alimentelor permise și interzise
5
Ce este sosul carbonara și cum îl prepari corect
6
Nebunie la tigaie cu mămăliguță și mujdei de usturoi
7
Paste Primavera. Rețeta lui Jamie Oliver
8
Salam de biscuiți de post
9
Cartofi dulci prăjiți - un deliciu savuros. Cea mai bună variantă de cartofi prăjiți
10
Tartar de somon cu avocado, capere și ceapă. Aperitivul cu care iti impresionezi garantat musafirii
Trending
Aperitive și gustări
Brioșe cu cașcaval, șuncă și măsline
Prăjituri
Brioșe cu cafea - combinația ideală pentru iubitorii de dulce și cafea
Prăjituri
Guguluf marmorat - desertul ideal pentru familie și prieteni
Aperitive și gustări
Pastă de conopidă - aperitiv delicios și ușor
Prăjituri de post
Biscuiți de post cu borș - simpli, rapizi și gustoși
Rețete rapide
Zabaione - ce este și cum se prepară