Un starter delicios pentru petrecerile in familie.
Timp total 35 minute
Ingrediente
- 425g foietaj
- 150g Camembert
- 4 lingurite de ardei gras
- piper negru
- cimbru
- 1 galbenus de ou
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 200C si se pune o foaie de copt in cuptor pentru a se incalzi. Se desface aluatul. Se taie pe jumatate pentru a forma 2 dreptunghiuri mari.2. Se taie cele 150g rotund Camembert pe jumatate pentru a face 2 semi-cercuri, apoi se taie fiecare jumatate orizontal pentru a forma 4 semicercuri. Se pune o bucata de branza in centrul fiecarui dreptunghi de aluat, apoi se pune o lingura buna de ardei peste. Se pune branza ramasa deasupra, se asezoneaza cu piper negru si se presara cu cimbru proaspat.
3. Se bate un galbenus de ou cu putina apa. Se perie marginile aluatului cu ou, apoi se pliaza marginile si se apasa cu o furculita pentru a le sigila, apoi se perie fiecare foietaj cu mai mult ou. Se tranfera pe foaia de copt si se coace timp de 20-25 minute. Se servesc cu o salata verde.