Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Dulciuri și prăjituri
Craciun
Biscuiți
Fursecuri
Pișcoturi
Fursecuri simple pentru Craciun
Timp total
40 minute
Ingrediente
170 gr unt moale / 3/4 cup
250 gr zahar / 1 1/4 cup
1 ou
1 galbenus
esenta de rom (am pus eu) sau ce preferati
320 gr faina / 2 2/3 cups
Recomandări
1
Cum se fierbe corect conopida și cât timp durează
2
Grăsimi saturate și nesaturate. Diferențe și lista de alimente
3
Ciorbă de burtă - rețeta tradițională românească
4
Ciorbă de fasole cu afumătură
5
Tocăniță de dovlecei simplă și rapidă
6
Orez sârbesc cu legume
7
Porumb fiert. Cum se fierbe corect și în cât timp
8
Negresă cu iaurt. Rețetă, variante și sfaturi pentru un desert perfect
9
Înghețată italiană de ciocolată
10
Brânza Gouda. Ce gust are și cu ce se mănâncă
Trending
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă
Rețete rapide
Tiramisu cu ananas - varianta cea mai simplă