Fursecuri de ciocolata cu o umplutura minunata de unt de arahide, un desert care iti va indulci serile geroase de iarna.
Timp total 30 minute
Ingrediente
- 1 1/2 cani faina
- 1/2 cana cacao
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1/2 cana zahar
- 1/2 cana zahar brun
- 1/2 cana margarina
- 1/4 cana unt de arahide
- 1 lingurita de esenta de vanilie
- 1 ou
- 3/4 cani zahar pudra
- 3/4 cani unt de arahide
Mod de preparare
1. Intr-un castron mic se amesteca cacao si bicarbonat de sodiu. Se amesteca pana la omogenizare.2. Intr-un castron mare se amesteca cele doua tipuri de zahar, margarina si 1/4 cana unt de arahide, pana cand compozitia este cremoasa si pufoasa. Se adauga vanilie si ou. Se adauga in amestecul de faina pana la omogenizare. Se pune deoparte.
3. Pentru a face umplutura, se amesteca zahar pudra si 3/4 cana de unt de arahide. Se amesteca bine.
4. Se ruleaza umputura in 30 de bile. Cu mainile presarate cu faina, se "imbraca" fiecare bila de umplutura in aproximativ 1 lingura de aluat, acoperind complet untul de arahide. Se pun pe o foaie de copt. Se aplatizeaza si se pudreaza cu zahar.
5. Se coc la 190C timp de 7-9 minute.